Zajednički projekt

Učenici Đakova i Tomislavgrada zajedno brendiraju suvenire

Kultura / Flash | 01. 06. 2015. u 14:01 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srednja strukovna škola Antuna Horvata iz Đakova i Srednja strukovna škola Tomislavgrad nastavljaju suradnju na zajedničkim projektima.

Kako je priopćeno iz tomislavgradske Srednje strukovne škole, nakon uspješno odrađenog projekta 'Hrvatska kultura i baština', suradnja je nastavljena novim projektom brendiranja suvenira.

Trenutno se radi na brendiranju suvenira 'Đakovačka rozeta', koji obuhvaća 11 proizvoda, a svoj doprinos će dati i tomislavgradska ekonomska struka.

Dobroj suradnji obiju škola svjedoče posjete i druženja, ranije u Đakovi a tijekom vikenda u Tomislavgradu i Rami gdje se okupilo više od 30 učenika i njihovih profesora.

Za svoje goste iz Đakova domaćini su priredili posjetu nekropoli ravanjskih stećaka, obišli Dom Dive Grabovčeve, vidikovac Zahum sa kojeg se prostire pogled na Ramsko jezero, te crkvu na Šćitu u Rami.

I ovim susretom ostvarena su nova prijateljstva između učenika dviju škola, što također daje poseban značaj ovim projektima, priopćeno je iz Srednje strukovne škole Tomislavgrad.

Kopirati
Drag cursor here to close