Veseli četvrtak

Večer Stand Up komedije u OKC Abrašević

Branko Krsmanović je mladi komičar iz Sarajeva.
Kultura / Flash | 23. 03. 2022. u 08:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak 24.3.2022. u OKC Abraševiću bit će održana nova večer Stand Up komedije. Show naziva "ja sam to" izvest će talentirani, nadolazeći Stand Up komičar Branko Krsmanović.

Branko Krsmanović je mladi komičar iz Sarajeva. Stand up komedijom se bavi tek dvije godine, ali nedostatak iskustva nadoknađuje svojim nekonvencionalnim pisanjem i izvedbom.

On spada u onu generaciju koja je imala to preimućstvo odrastanja sa pristupom komediji zapada i taj utjecaj se osjeti u njegovom praskavom i brzom stilu. Tematika kojom se bavi je raznovrsna, dopadljivo vulgarna i nenamjerno uvredljiva. Najčešće se osvrće na vlastito iskustvo sa povremenim skretanjem u nenadanu apstrakciju.

''Ja sam to'' je stand up show mladog komičara Branka Krsmanovića, kroz koji će se on predstaviti svojim autorskim šalama. Ukoliko želite sjediti neko vrijeme u prijatnom ambijentu i slušati riječi stavljene u odnos koji proizvodi spontani smijeh dođite u četvrtak 24. 3. 2022 u OKC Abrašević. Šou počinje u 20:30. Cijena ulaznice je 5 KM.

Ovo će biti prva Brankova izvedba cijelovečernjeg programa i prvi One Man Show nekog komičara iz novog BH Stand Up vala.

Rezervacije: inbox ili na broj 063 477 188 (whatsApp/Viber).

Kopirati
Drag cursor here to close