Adnan Budimlić Don

Adnan Budimlić iz Bihaća objavio novi solo album ''U Komšiluku (2015)''

Kultura / Glazba | 18. 06. 2015. u 06:18 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Adnan Budimlić Don jedan je od istinskih pionira i utemeljitelja domaće Hip Hop scene. Ovaj dvadeset sedmogodišnjak iz Bihaća, upravo je izbacio svoj novi i ujedno drugi službeni solo album koji nosi naslov ''U Komšiluku (2015)''.

Projekt je objavljen putem self-distribucije pod "387" etiketom i od danas je dostupan za kupovinu putem popularnih internet stranica kao što su iTunes, Amazon i Google Play!

Don je do sada izbacio dva najavna singla i video spota sa albuma, za pjesme ''Intro'' i ''Sumnjivo Lice'', dok na YouTubeu možete besplatno poslušati i treći single "Nula 24" sa albuma, kao i kompletan snippet (presjek) cijelog projekta koji broji jedanaest pjesama.

Što se produkcije tiče, Boris ''Kibo Beatz'' Đurđić, novi član 387 kolektiva i već dokazano ime na Balkanu je zaslužan za kompletnu produkciju albuma. Ovaj beatmaker i producent potpisuje sve matrice i aranžmane za sve pjesme na ovom projektu.

Don se na novom projektu većinom okrenuo socijalno osviještenoj tematici i sa adekvatnim matricama i kvalitetnom produkcijom koju potpisuje talentirani Boris Đurđić (Kibo Beatz), uspio je snimiti ovaj kvalitetan Hip Hop projekt koji nosi važnu poruku i koji će sigurno imati pozitivan doprinos, kako na domaći Hip Hop, tako i na sve slušatelje koje dotakne jer će ih u najmanju ruku potaknuti na razmišljanje, navode iz ove producentske kuće.

Popis Pjesama:

01. Don – Intro (Prod. by Kibo)
02. Don – Sumnjivo Lice (Prod. by Kibo)
03. Don – Nula 24 (Prod. by Kibo)
04. Don – Jebo Sistem (Prod. by Kibo)
05. Don – Za Brata (Prod. by Kibo)
06. Don – Sve Ili Ništa (Prod. by Kibo)
07. Don – Cash U Džep (Prod. by Kibo)
08. Don – Bjes Protiv Mašina (Prod. by Kibo)
09. Don – Od Glave Do Pete (Prod. by Kibo)
10. Don – BMW (Prod. by Kibo)
11. Don – Outro (Prod. by Kibo)

Kopirati
Drag cursor here to close