Adnan Jakupović

Nakon pjesama o Hercegovini novu posvetio Bosni

Odlični pjevač narodne glazbe iz Mostara, u nedjelju u 19 sati publici će predstaviti spot za pjesmu "Iznad Bosne".
Kultura / Glazba | 12. 11. 2022. u 09:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Adnan Jakupović, kojeg mnogi smatraju nasljednikom Halida Bešlića i Harisa Džinovića, u nedjelju, 13. studenog, će objaviti novu pjesmu.

Njegova najpoznatija pjesma je ''Mostarska'', a, pored nje, o ljepotama Hercegovine pjevao je u svom hitu ''Neretva, hladna voda''.

Odlični pjevač narodne glazbe iz Mostara, u nedjelju u 19 sati publici će predstaviti spot za pjesmu "Iznad Bosne".

Amir Kazić Leo uradio je glazbu, a Faruk Buljubašić Fayo tekst za ovu numeru. Arel Češljar i Meho Radović potpisuju aranžman, dok je spot djelo Anisa Mujanovića.

''Jako sam sretan što nakon višemjesečnog rada mogu predstaviti teaser za novu pjesmu. Prezadovoljan sam kako je ona ispala i vrlo sam ponosan na doprinos svakog tko je u njoj sudjelovao. Nakon Hercegovine, Mostara i moje prelijepe Neretve, moram jednu pjesmu posvetiti i Bosni. Ovo je moj poklon svim Bosancima, ali, naravno, i Hercegovcima širom svijeta. Iznad Bosne samo može biti ljepota i ništa drugo'', kaže Adnan Jakupović.

Adnan Jakupović ima ugovorene nastupe nekoliko mjeseci unaprijed. Sa svojim Mostarcima će se družiti večeras u klubu Art, a naredni vikend sa publikom u Švedskoj.

Odavno je dogovorio i novogodišnji nastup, tako da će Jakupović u najluđoj noći zabavljati goste hotela "Central" na Vlašiću i većina mjesta već je rezervisana.

Kopirati
Drag cursor here to close