Hip Hop

AseBase - Da Ti Pričam O Mom Kraju ft. Shtela

Kultura / Glazba | 14. 03. 2013. u 08:04 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Asmir Slijepčević, u glazbenim krugovima poznat kao AseBase upravo je predstavio novi video spot sa nadolazećeg albuma "Bauns Madafaka". ''Inače album će izaći u prodaju za nekih mjesec-dva i na njemu će biti zanimljivih gostiju s domaće hip hop scene'', rekao nam je AseBase.

Slijepčević je rođen 17.10.1988 godine u Trebinju. Danas živi u Mostaru gdje je i napravio svoje prve glazbene korake. Zanimanje prema Hip Hop glazbe pokazuje još u srednjoj školi. Ispočetka su to bile rime u pisanoj formi, a nešto kasnije snima svoje prve demo snimke nakon što je upoznao je buduće prijatelje iz "HighTime Production" kolektiva.

Kao dio organizacije, uspješno su organizirali Hip Hop festival u BiH pod nazivom "Sat'Rashni Festival" (jedini festival takvog tipa u Hercegovini).

AseBase je radio s mnogim izvođačima kao što su: Mayer, Preeview, King Mire, Jammin (ex Dibidus), Kontra, Buba Corelli, Shtela (CCC), Sajfer (TSC), Encho i GastraRajms, S One (Studio Rupa), Rospy Mange, Sida i GDA (DoggSound), Dr. Sre, Džajo (Siledžije), Dark i Veda,S ole,Foshi (BrckoBeatz), Chelo, Zlaja,Uncle Sam (ex Trica), Endecka, GBA, Manes (Srbija),Triler (Kragujevac, Srbija), Kibo Beatz (Bihac) itd...

AseBase (HIGHTIME) i DoggSound TV predstavljaju video spot sa nadolazećeg albuma "Bauns MadaFaka".

KAMERA I MONTAŽA: DOGG SOUND TV
BEATZ : KOMEDII (ZENICA)
PRODUCTION: ASEBASE (HIGHTIME)
Kopirati
Drag cursor here to close