Mostarka u natjecanju

Azra iz X Factora: Moja najveća pobjeda je to što me smatraju ponosom Mostara

Kultura / Glazba | 23. 04. 2015. u 08:24 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ovo što se meni događa ovih dana je nešto što sam mogla samo sanjati. Dobivam pozive i poruke sa svih strana, ljudi koje uopće ne poznajem javljaju mi se i pružaju podršku, što naravno jako puno znači'', iznijela je Azra Kelecija za Bljesak.info svoje dojmove nakon nastupa u X Factoru.

Naime, Azra je u X Factoru oduševila žiri, te s četiri ''da'' prošla u sljedeći krug natjecanja. Kaže kako joj najviše godi kada se netko od njezinih Mostaraca javi i pruži podršku. Smatra kako na pravi način predstavlja Mostar.

Mlada studentica je na natjecanju izvela pjesmu ''Korake ti znam'' od bh. pjevačice Maye Sar.

''Čim sam saznala da idem u Beograd na glavnu audiciju, odmah sam rekla da ću pjevati pjesmu 'Korake Ti Znam'. Mayu Sar volim slušati, najviše mi se sviđaju njezini tekstovi u kojim se pronađem i kroz te tekstove mogu iskazati svoju emociju'', rekla je Azra koja je priznala kako je izgubila svaku nadu da će Maya komentirati njezin nastup.

No, Maya se brzo oglasila i rekla za Azru kako je prelijepo i iskreno dočarala pravu atmosferu pjesme i poželjela joj sreću u nastavku natjecanja.

''Polako sam gubila svaku nadu da će Maya komentirati moju izvedbu i mamin poziv me jako obradovao jer mi je ona nosila tu dugo očekivanu vijest. Pohvala od Maye itekako znači, jer je ona ipak netko tko je stvorio tu pjesmu, netko tko je profesor u glazbenoj školi i tko se bavi već duže vremena glazbom'', rekla je Azra.

Mostarki puno znači i pohvala od Tončija Huljića koji je na nju ostavio najveći sojam.

''Još uvijek mi njegov komentar odzvanja u glavi. Dobiti onakav komentar od jednog glazbenog velikana, kakav je Tonči je zaista ostvarenje svih snova'', smatra Azra kojoj je ovo drugi put da se prijavila na audiciji X Factora.

Prošle godine je odustala iz osobnih razloga, no ove godine se vratila jer, kako kaže, nije obavila posao do kraja.

''Ovaj put uz još veću borbu predstavljam Mostar i BiH uzdignute glave. Moja najveća pobjeda je kada pročitam komentar da sam ponos Mostara i čitave Hercegovine'', optimistična je Azra koja kaže kako joj obitelj pruža najveću podršku.

Azra kaže kako želi potaknuti sve one koji vole pjevati i glazbu da se prijave na X Factor. Smatra da ne mogu ništa izgubiti, nego samo dobiti. Za sebe misli kako je ona čisti primjer nekoga tko je dobio više od očekivanog.

''Meni ništa drugo ne treba, jer dobiti toliko podršku od svojih sugrađana je sasvim dovoljno. Poslije ovoga se planiram početi baviti profesionalno glazbom, jer smatram da moje vrijeme dolazi i da ne smijem stati. Trud, rad i borba se na kraju isplati, pa će se i meni valjda isplatiti'', rekla je Azra za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close