Najava

Black Coffee i Martine Thomas nastupaju ovaj petak u Calamus clubu

Kultura / Glazba | 12. 12. 2012. u 20:33 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je pulska grupa Nola oduševila svirkom, ovaj petak (14.12.) s početkom u 21:30, u clubu Calamus održat će se koncert hrvatskog sastava Black Coffee i američke pjevačice Martine Thomas.

Mostarsku publiku očekuje spoj jazza s mediteranskom glazbom i duhom.

Splitski sastav Black Coffee s pjevačicom Martine Thomas - Haićankom predivnog glasa koja je dugi niz godina pjevala po pariškim i newyorkškim klubovima neće nikog tko se nađe u Calamusu ovaj petak ostaviti ravnodušnim.

Martine je rođena u New Yorku, pjevačica je i vizažistica koja se poslije studija marketinga na Manhattanu preselila u Pariz, gdje je počela pjevati po klubovima. U našoj javnosti, osim glazbe, poznata je i po sudjelovanju u relity showu Big Brother.

Skupa sa čuvenim splitskim jazzerima Black Coffee, dobitnikom Porina i sastavom koji glasi za jedan od najboljih jazz ansambala ovih prostora, Martine Thomas će pomoći u stvaranju nezaboravnog jazz doživljaja za glazbene sladokusce.

Ulaznica za koncert iznosi 10 KM.

Tu neće biti kraj druženjima u Calamusu u prosincu. Za doček Nove Godine, Mostarce će 31.12. u Calamusu zabavljati mostarska grupa 45 stepeni.

Kopirati
Drag cursor here to close