Mini turneja

Grupa 'Elvis Jackson' na mini turneji u Srbiji i BiH

Kultura / Glazba | 08. 03. 2013. u 14:29 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grupa 'Elvis Jackson', koja spada u red najboljih u regiji i koja svake godine održi po nekoliko europskih turneja, pred izlazak novog albuma održat će tri koncerta na prostoru nekada zajedničke države.

Duže vreme nisu nastupili u Srbiji, ali su uslijed učestalih poziva odlučili da ovoga puta održe dva koncerta, u Beogradu i Novom Sadu. U glavnom gradu Srbije nastupit će u sali Amerikana Doma omladine Beograda 12. travnja. Dan poslije Beograda, Elvis Jackson će nastupiti u novosadskoj Fabrici.

'Elvis Jackson' redovno su, tijekom godina, nastupali u klubovima, ali i na festivalskim pozornicama u Srbiji. Podsjećanja radi, u više navrata svirali su na Exit festivalu, a posljednji nastup imali su na Main stage-u zajedno sa Faith No More, dok su prije toga bili sudionici Beerfesta, a u Dom omladine Beograda vraćaju se poslije osam godina. Aktualni album 'Against the Gravity' predstavili su kao predgrupa Faith No More na europskoj turneji, u posljednje vrijeme imali su dvije uzastopne turneje u Engleskoj, a producent albuma bio je basista pomenute kultne američke grupe, Bill Gould.

Na kraju ove mini turneje očekuje ih koncert u Sarajevu, 14. travnja u klubu Cinemas (ex Sloga).

Velikani iz Slovenije srpskoj i bosanskohercegovačkoj publici predstavit će presjek svojih najvećih hitova nastalih tijekom petnaestogodišnje karijere, ali i neke od novih pjesama sa albuma koji će uskoro biti objavljen, a koji će pratiti velika turneja.

Zanimljivo je da su se dvije numere benda 'Elvis Jackson' nedavno našle u igrici 'Filip Flisar Ski Cross', koja je proglašena za najbolju u veljači, navedeno je iz TMM-a.

Kopirati
Drag cursor here to close