3D film

Guns N' Roses najavili koncertni 3D film

Kultura / Glazba | 23. 01. 2013. u 17:45 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američki hard rock sastav Guns N' Roses, po ugledu na bendove U2 i Metallica i pjevačicu Katy Perry, najavio je da pravi 3D koncertni film, prenosi BBC. Serija 12 koncerata koje je ova grupa održala u Las Vegasu prošle godine poslužit će kao materijal za 3D koncertni film, pod nazivom "Appetite for Democracy".

Film će kasnije ove godine biti prikazan u kinima i na televiziji, a bit će dostupan i na DVD-u. "Nije isto kao da ste na koncertu, ali kada ga gledate u kinu to je najbliže koncertnom iskustvu", rekla je Wendy Mitchel urednica magazina "Screen daily".

Koncertni filmovi mogu donijeti veliku zaradu i mogu biti unosan biznis - rekord u gledanosti 3D koncertnog filma drži Justin Bieber, čiji je film "Never Say Never" dostigao zaradu od 98,6 milijuna dolara (74,3 milijuna funti).

Dokumentarni film o Katy Perry "Part of me" koji kronološki prikazuje život pop zvijezde na sceni i van nje objavljen je u srpnju prošle godine i zaradio je ukupno 32,4 milijuna dolara širom svijeta i to je četvrti glazbeni koncertni film sa najvećom zaradom svih vremena.

Mitchel je primjetila da je logično za Axl Rosea i njegove kolege iz benda da urade koncertni film nakon 27 godina karijere. "Za bend kao što su 'Gunsi' ne traži se perfektnost kao kod Katy Perry. Ljudi samo žele da ih vide kako sviraju čak i sada kad su stariji", rekla je ona.

Kopirati
Drag cursor here to close