Nagradili smo

Koncert benda 'Postolar tripper' u subotu u Mostaru, nagradili smo čitatelje ulaznicama

Kultura / Glazba | 22. 02. 2013. u 19:16 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od najaktivnijih hrvatskih grupa 'Postolar Tripper' po prvi puta dolazi svirati u Mostar. Nakon iznimno uspješne centralne koncertne promocije u prepunoj sarajevskoj Slozi konačno je na veliku radost benda došao i Mostar na red! Dečki iz benda poručuju da vas čeka urnebesnih 2 sata žive svirke.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 6 KM, a na dan koncerta 8 KM. Ulaznice možete kupiti u klubu OKC 'Abrašević' od utorka.

Albumom 'Čujem ja netko šuti' grupa potvrđuje i opravadava status jednog od ponajboljih hrvatskih bendova. Tome u prilog govore i brojni koncerti, njihova velika posjećenost, te zapaženi singlovi ('Burza Rada', 'Largo', 'Gajeta'). Koncert u Mostaru će se održati 23.02.2013. od 21:30 sati.

Bljesak.info je u suradnji sa organizatorima koncerta nagradio osam čitatelja sa po jednom ulaznicom. Dobitnici su: Sonja Ćurić, Majda Šehić, Nikolina Marjanović, Jadranko Haljeta, Iva Ćavar, Andrija Rozić, Iva Pažin i Tomislav Sajević. Svi koji su osvojili besplatnu ulaznicu za spomenuti koncert o načinu preuzimanja iste su obaviješteni putem maila, dok ostalima više sreće želimo u narednim nagradnim igrama.

Kopirati
Drag cursor here to close