Koncert u Mostaru

Koncertno predstavljanje benda 'Postolar tripper', osvojite ulaznicu

Kultura / Glazba | 21. 02. 2013. u 11:13 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od najaktivnijih hrvatskih grupa Postolar Tripper po prvi puta dolazi svirati u Mostar. Nakon iznimno uspješne centralne koncertne promocije u prepunoj sarajevskoj Slozi konačno je na veliku radost benda došao i Mostar na red! Dečki iz benda poručuju da vas čeka urnebesnih 2 sata žive svirke.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 6 KM, a na dan koncerta 8 KM. Ulaznice možete kupiti u klubu OKC 'Abrašević' od utorka.

Grupa Postolar Tripper svoje korijene vuče iz daleke 2003. godine kad su zadarski medijski eter okupirali prvim singlom 'Ošljačka saga', pjesmi koja je duhovito progovarala o zadarskim bodulima, a koja je napravljena za potrebe bizarne humoristične emisije 'Generacija Ex' na radiju 057.

Koncert u Mostaru će se održati 23.02.2013. od 21:30 sati. U suradnji sa organizatorima koncerta Bljesak.info će nagraditi 8 čitatelja sa po jednom ulaznicom.

Potrebno je da svoje ime i prezime pošaljete na mail ulaznice@bljesak.info najkasnije do petka 22.02.2013. u 20 sati uz obaveznu naznaku 'Postolar'. Dobitnici će putem maila biti obaviješteni o načinu preuzimanja ulaznica.

Kopirati
Drag cursor here to close