''Konjic u srcu BiH''

Konjic: Koncertom Berina Buturovića završeni ovogodišnji Dani dijaspore

''Zadovoljstvo mi je bilo pjevati večeras, jer posebnu emociju imam u svom gradu'', kazao je Buturović.
Kultura / Glazba | 19. 08. 2023. u 10:09 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Konjicu je u petak navečer u organizaciji ustanove Narodni univerzitet, a pod pokroviteljstvom Grada Konjica, održan koncert Berina Buturovića kojim su završeni ovogodišnji Dani dijaspore ''Konjic u srcu BiH''.

Ovaj sadržaj Konjičkog ljeta brojnim posjetiteljima pružio je ugodne trenutke za opuštanje uz glazbu u centru grada, priopćeno je iz Grada Konjica.

Gradonačelnik Osman Ćatić na završnici manifestacije prigodnom porukom zahvalio je Konjičanima i gostima što su velikom broju prisustvovali priređenim sadržajima i podržali napore Gradske uprave Konjic da svima uljepša svakodnevicu.

''Nadamo se da ste u proteklim danima uživali u Konjičkom ljetu i Danima dijaspore 'Konjic u srcu BiH'. Trudili smo se da organiziramo različite sadržaje za sve generacije, koji će vam dane i večeri učiniti ugodnim i biti lijepa uspomena na ljeto i rodni grad'' - kazao je gradonačelnik Ćatić.

On je pozivao sve da i sljedećeg ljeta prate događaje koji se priređuju u okviru Dana dijaspore, kao i sve ostale sadržaje u Konjicu.

''Zadovoljstvo mi je bilo pjevati večeras, jer posebnu emociju imam u svom gradu. Drago mi je da je publika uživala uz moje autorske pjesme i obrade glazbenih hitova, što sam osjetio izvodeći ih'' - kazao je Berin Buturović.

Kopirati
Drag cursor here to close