Čista emocija

Davor Ebner predstavio ''Krila anđela'', spot sniman na Tenerifima

Projekt EBNER nastao je početkom godine. Radi se o visoko kvalitetnom elektro - popu sa kvalitetnom produkcijim i spotovima.
Kultura / Glazba | 08. 06. 2022. u 09:19 Bljesak.info
EBNER - Krila anđela

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Davor Ebner predstavio je spot za predivnu ljubavnu baladu ''Krila anđela''. Ovo je prvi singl sa predstojećeg albuma u okviru projekta EBNER, u izdanju Muzičke produkcije BHRT-a. 

Autentičan i dosljedan svom prepoznatljivom stilu interpretacije Davor Ebner ''Krila anđela'' pretočio je u čistu emociju.

Autor teksta pjesme je Ivan Barbalić, koji je zajedno sa Ivanom Dujmovićem radio i glazbu. Aranžman i produkciju, također, potpisuje Ivan Dujmović. Postprodukciju i mastering pjesme radio je Oli Morgan iz Abbey Road studija u Londonu.

Spot za pjesmu sniman je na Tenerifima, kameru i režiju radila je Ivana Vladić, postprodukciju Alexandra Cvacean.

''Krila anđela'' predstavljaju uvod u sjajan album koji će izaći u okviru ovog projekta.

Projekt EBNER nastao je početkom godine. Radi se o visoko kvalitetnom elektro - popu sa kvalitetnom produkcijim i spotovima. Vokal i nositelj projekta EBNER je Davor Ebner, operski pjevač, koji je 2009. godine sa grupom Regina, predstavljao BiH na Euroviziji. Članovi sastava su i basista Ismir Musić, dok su na gitarama Dubravko Đuričić i Mišo Čirko.

 

Kopirati
Drag cursor here to close