Uoči koncerta

Kulturni šok za Mostarce, ulaznice za koncert su dobili ....

Kultura / Glazba | 11. 07. 2016. u 13:50 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošlo je 10 godina od prvog koncerta u BiH, održanog upravo u OKC 'Abrašević' u prosincu 2006., i nakon 15 godina međunarodnih turneja, 'Kultur Shock' ponovno nastupa u 'Abraševiću' u sklopu velike europske turneje povodom svog 20. rođendana. Koncert će se održati 13.7. s početkom od 21:30 sati.

Tim povodom nagrađujemo Vas s tri puta po dvije ulaznice za one koji prvi odgovore na pitanje: Kako se zove zadnji album 'Kultur Shock-a'?

Točan odgovor je 'IX' (posljednji studijski album) ili 'Live at home' (posljednji live album). Ulaznice su osvojili Jozo Zadro, Adna Hadžić i Marija Gavrilović. Dobitnici su putem maila obaviješteni o načinu preuzimanja ulaznica.

Cijena ulaznice 8 KM u pretprodaji do 12.7., 13 KM na dan koncerta. Pretprodajna mjesta: OKC 'Abrašević' (Alekse Šantića 25), Caffe bar 'Duradžik' (Tabhana, Stari Grad), trafika na Rondou i hostel 'Balkanarama' (Braće Ševa 1a).

Uz 'Kultur Shock', na bini nas očekuje i jedan mostarski bend, Jufkamental! Sviraju mješavinu punk-a, grunge-a i većine podžanrova alternativne glazbe.

Kopirati
Drag cursor here to close