Suzdržavanje

Lenny Kravitz u celibatu već devet godina

Rock zvijezda je uoči objavljivanja novog albuma, u intervjuu za The Guardian otkrio detalje o svom privatnom životu.
Kultura / Glazba | 31. 05. 2024. u 08:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američki muzičar Lenny Kravitz nedavno je za medije otkrio da je već devet godina u celibatu.

Naime, rock zvijezda je uoči objavljivanja novog albuma, u intervjuu za The Guardian otkrio detalje o svom privatnom životu. On je objasnio da je suzdržavanje od seksa izvan braka nije bilo samo izbor životnog stila, već duhovna stvar.

"Postao sam vrlo čvrst u svojim putevima, u načinu na koji živim", izjavio je Kravitz.

Inače, Lenny Kravitz važi za jednog od najvećih zavodnika u svijetu showbizza, a osim što je bio u braku s glumicom Lisom Bonet, mnogi ga pamte i po tome što je bio zaručen s Adrianom Limom i Nicole Kidman.

Priznaje da je njegova odluka o celibatu proizašla iz želje za ozbiljnom vezom. Otkrio je kako je nevjera njegovog oca Syja Kravitza utjecala na njegov pogled na veze.

"Nakon braka postao sam mu sličniji. Postao sam 'igrač'. Nije mi se sviđalo. Nisam želio biti taj tip. Pa sam se s tim morao pozabaviti i trebale su godine", objasnio je.

Kako pišu strani mediji, glasine o njegovom celibatu su se pojavile još 2005. godine i navodno je sve to trajalo do 2008. godine. No, muzičar je negirao to i rekao da je tek 2008. godine počeo razmišljati o celibatu.

"Gdje sam ja u životu, žene moraju imati nešto drugo, ne samo tijelo, već i um i duh", rekao je.

Ova predanost osobnom razvoju i disciplini omogućila je Kravitzu da se usredotoči na sebe, stvarajući granice i održavajući svoj život. S tim u vezi počinje i njegovo novo poglavlje jer će uskoro objaviti novi album pod nazivom "Blue Electric Light".

Kopirati
Drag cursor here to close