Mega zvijezda

Lepa Brena zapalila Jadran

Više od dva sata u luksuznom klubu ''Diamondu'' je vladao "brenotres" od Breninog ritma koja se ni minute nije zaustavljala.
Kultura / Glazba | 13. 07. 2024. u 15:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lepa Brena je sinoć u klubu na Krku svojim energičnim nastupom opet pokazala zašto važi za neprikosnovenu balkansku glazbenu mega zvijezdu.

Ni najtopliji dan u godini kad su gorili i nebo i zemlja, ni opći prometni kolaps zbog njenog koncerta nisu spriječili tisuće fanova da strpljivo čekaju u redu i sinoć dođu na jedan od najiščekivanijih ljetnih koncerata na Jadranu.

Foto: Marin Ćuk/Premier Media Group / Lepa Brena 

Glazbena diva odužila im se nesvakidašnjim koncertom. Više od dva sata u luksuznom klubu ''Diamondu'' je vladao "brenotres" od Breninog ritma koja se ni minute nije zaustavljala. Pjevala je uglas s vjernom publikom, plesala i svako malo bila prekidana ovacijama. Pjevačica se usred koncerta i spuštala među ljude kako bi se izgrlila s fanovima, dirnuta njihovim euforičnim reakcijama. 

''Kakva čarobna noć, kakvi divni ljudi, kakva nezaboravna atmosfera... Nema veće nagrade za nas pjevače nego kad od publike dobiješ ovakav fantastičan doček'' - istaknula je glazbena diva ispraćena pljeskom od publike, koja će je nesumnjivo isto tako energično pratiti i na velikim spektaklima koje u prosincu priprema četiri dana zaredom u zagrebačkoj Areni.

Kopirati
Drag cursor here to close