OKC Abrašević

Sanel Marić Mara uoči nastupa: Vrijeme je da se odužimo Mostarcima

"Ovim koncertom želimo da im se kao i svim Mostarcima koji iskreno vole našu glazbu odužimo kvalitetnom izvedbom", kazao je Mara.
Kultura / Glazba | 17. 12. 2022. u 10:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sanel Marić Mara u subotu će u mostarskom Abraševiću predstaviti svoj peti album 'Pure'. Koncert ovog mostarskog kantautora počinje u 20 sati.

Uz Maru, na novom materijalu radio je Dario Lukić (klavir), dok produkciju potpisuje Đani Pervan, s kojima će Mara večeras i nastupiti.

"Radujemo se koncertu u Abraševiću. Ovo je jedan prirodni slijed događaja. OKC Abrašević je uvijek bio i ostao otvorena kuća za sve moje i naše mašte. Ovim koncertom želimo da im se kao i svim Mostarcima koji iskreno vole našu glazbu odužimo kvalitetnom izvedbom. Ja Dario i Đani ćemo odraditi naš posao kako najbolje znamo i jamčimo svima jedno predivno putovanje. Vidimo se 17. prosinca, subota u 20:00. Sala će biti topla i namještena u ambijentu kakvom zaslužuju naše pjesme. Hvala Vam", kazao je Mara.

Mara je dosad snimio albume Kroz, Funkcija života u e - molu, Vasduh i Kovilje, kao i dosta singlova poput 'Pismo nikome', 'I gdje da sada odem', 'Ruke', te nekih starijih poput 'S pričom u lišće i vjetar', Planine Paname'…  

Album 'Pure' (ČISTO) donosi nam osam pjesama, od kojih su četiri na engleskom jeziku. 

Kopirati
Drag cursor here to close