David Glibo

Mladi hercegovački glazbenik osvojio prestižnu nagradu na Splitskom festivalu

Ova nagrada, koja se dodjeljuje izvođačima za iznimnu kreativnost, glazbenu izvrsnost i doprinos glazbenoj sceni, potvrđuje Glibin status jednog od najperspektivnijih mladih glazbenika.
Kultura / Glazba | 08. 07. 2024. u 14:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi i talentirani glazbenik David Glibo (25) iz Rame osvojio je prestižnu nagradu ''Žare Batinović'' na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

Ova nagrada, koja se dodjeljuje izvođačima za iznimnu kreativnost, glazbenu izvrsnost i doprinos glazbenoj sceni, potvrđuje Glibin status jednog od najperspektivnijih mladih glazbenika.

Hvala Vam svima na velikoj podršci i lijepim komentarima. Splitski festival je zasigurno jedno lijepo iskustvo i odskočna daska za mene. Nagrada nosi ime Žare Batinović, u čast velikom splitskom redatelju, autoru brojnih spotova u vremenima u kojima živimo, napisao je Glibo u zahvali koji je izveo pjesmu ''Sam si''.

Splitski festival, koji okuplja najbolje glazbenike iz Hrvatske i regije, i ove je godine privukao velik broj sudionika i posjetitelja. David Glibo je svojim nastupom oduševio publiku i stručni žiri, čime je zaslužio ovu cijenjenu nagradu. Nagrada ''Žare Batinović'' nosi ime po legendarnom splitskom glazbeniku i skladatelju koji je ostavio neizbrisiv trag u hrvatskoj glazbi. Simbolizirajući visoke standarde koje je postavio Batinović, nagrada je dodijeljena Glibi za njegovu originalnost, emociju i tehničku izvedbu.

Ovim priznanjem, David Glibo se pridružio popisu renomiranih umjetnika koji su svojim radom obilježili Splitski festival i hrvatsku glazbenu scenu. Njegova nagrada ''Žare Batinović'' svjedoči o njegovom iznimnom talentu i predanosti glazbi, te obećava svijetlu budućnost u glazbenoj industriji.

Kopirati
Drag cursor here to close