Humanitarni koncert

Mostar: Plesnim koreografijama do pomoći udruženju 'Sunce'

Kultura / Glazba | 12. 01. 2013. u 20:30 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U dvorani univerzitetsko sportsko rekreativnog centra 'Mithad Hujdur Hujka' održan je koncert pod nazivom 'Sunce' koji je bio humanitarnog karaktera. Novac od prodatih karata išao je u udruženje roditelja i prijatelja osoba s posebnim potrebama 'Sunce', a koji je potreban za održavanje rada spomenutog udruženja.

Uvodnim riječima publici se obratila predsjednica udruženja Erna Kotlo koja je zahvalila na pomoći koju su ovim putem osigurali sami posjetitelji, ali i veliki broj onih koji svojim donacijama pomažu rad udruženja. Na samom početku štićenici udruženja 'Sunce' za posjetitelje su upriličili igrokaz o zagađenosti Neretve, a potom je uslijedio plesni dio programa.

Fotografije svih plesnih skupina koje su nastupile na humanitarnom koncertu možete pogledati u fotogaleriji.

Prva plesna skupina koja se predstavila mostarskoj publici bio je najmlađi uzrast plesnog studija 'Mo Stars' sa koreografijom 'Pačići', a zatim su uslijedile Mostarske mažoretkinje sa koreografijom 'Zaleilah'. PS 'Mo Stars' je nastupio ponovno sa koreografijom na temu 'Škola', a poslije njih članice škole baleta 'Arabesque' koje su izvele točku pod nazivom 'Bijele labudice'.

Članovi plesnog kluba 'Romantik' izveli su točku na temu 'Say my name', a zatim još jedan uzrast članica 'Mo Stars' sa koreografijom 'Svatko želi biti mačka'. Plesni klub 'Pro Dance' plesne korake izveo je uz temu 'Parachute', a uz 'Ja sam za ples' publici se predstavio plesni studio 'Flash'.

PS 'Mo Stars' izveo je još jednu točku pod nazivom 'Singin' in the rain', a potom su nastupile članice 'B-Dance' uz koreografiju 'Wine & go'. Posljednje dvije točke u okviru programa izvele su članice plesnog kluba 'Zrinjski' uz koreografiju 'Never tear us apart', te članice PS 'Mo Stars' sa koreografijom 'Hey Mickey'.

Istaknuto je kako je u organizaciji ovog koncerta pomogla i Nataša Jekić voditeljica PS 'Mo Stars', a koncert su pomogli i brojni volonteri, Unija studenata Univerziteta 'Džemal Bijedić' i drugi. Voditeljica programa je bila Adla Dizdar.

Kopirati
Drag cursor here to close