Nagrada

Neda Ukraden Dama 2015. godine

Kultura / Glazba | 28. 04. 2015. u 12:14 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U poznatoj beogradskoj vili Jelena drugu godinu za redom održana je dodjela prestižnih nagrada Dama 2015. Riječ je o nagradama koje se dodjeljuju najuspješnijim ženama za doprinos, rad i stvaralaštvo. Jedna od dobitnica nagrade Dama 2015. je i Neda Ukraden kojoj je uručena nagrada za uspješnu dugogodišnju karijeru.

Uz prisutnost brojnih uzvanika iz javnog, kulturnog i političkog života Neda je primila spomenutu nagradu. Svojim radom, stavom, stilom, kulturom, ali i obrazovanjem, te odnosom prema obitelji, Neda Ukraden pokazala je da žena može biti Dama bez obzira na godine, ali i posao kojim se bavi.

Oduševljenje osvojenom nagradom Neda nije skrivala, te je naglasila kako je iznimno lijep i ugodan osjećaj dobiti jedno simpatično i žensko priznanje kao što je nagrada Dama 2015., koja nije vezano samo za zanimanje kojim se bavi.

Ovom nagradom Neda Ukraden još jednom je pokazala da nije uspješna samo na pozornici, provodeći vrijeme družeći se sa publikom, već da žena može biti uspješna i kada se ugase svjetla pozornice.

Diskografska kuća HIT Records od srca čestita Nedi Ukraden na osvojenoj nagradi Dama 2015., koja joj je dodijeljena za uspješnu dugogodišnju karijeru, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close