Spektakl u Beogradu

Nezaboravan koncert S.A.R.S.-a u Hali sportova

Kultura / Glazba | 08. 03. 2015. u 12:28 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji promoterske kuće Long Play, u beogradskoj Hali sportova u subotu navečer održan je nezaboravan koncert benda S.A.R.S. Upravo na poziv benda, ovom koncertu je prisustvovala i ekipa portala Bljesak.info.

S.A.R.S. je svirao za odabranih 6000 ljudi koji su uspjeli doći do ulaznice i na taj način je rasprodan koncert. Veliki broj je onih koji nisu uspjeli doći do ulaznice, ali su koncert mogli slušati uživo putem Radija 202.

Kao predgrupa S.A.R.S.-u nastupio je bend 'Sharks, snakes & planes' koji su žestokim ritmom razbudili sve prisutne u dvorani, a koji su došli iz drugih gradova Srbije, Hrvatske, Vojvodine, BiH, Crne Gore.

Tijekom koncerta S.A.R.S.-a na pozornici su im se pridružili i gosti, a to su bili DJ Coldie, Dialup Lama, te JP Straight Jackin s kojim su snimili pjesmu na novom albumu 'Proljeće'.

Dvosatna svirka S.A.R.S.-a ponudila je publici stare hitove, a izvedene su i pjesme novog albuma poput 'Praktična žena' i već spomenuta 'Proljeće'. Posebna atmosfera u dvorani vladala je prilikom izvođenja 'laganog' seta pjesama ('Lutka', 'Klinka' i 'Klovn'). Bend se prisjetio i nedavno preminulog Vlade Divljana, te su izveli i pjesmu benda 'Idoli' - Jedina.

Publika je bila mješovita (mlađi i stariji) i svi su uglas pjevali hitove ovog benda. Među posjetiteljima bio je i nekadašnji član 'Nadrealista' Nele Karajlić. Nakon održanog koncerta, pjevač benda Žarko Kovačević za Bljesak.info rekao je: "Ovo je bio nezaboravan koncert. Beogradska publika nas je konačno primila onako kako treba. Ovim koncertom dokazano je da S.A.R.S. voli Beograd, ali i da Beograd voli S.A.R.S."

Ovog ljeta ovaj beogradski bend bi trebao doći i do Mostara gdje će održati svoj koncert. O terminu i mjestu održavanja javnost će biti na vrijeme obaviještena.

Kopirati
Drag cursor here to close