Mostar

Održan humanitarni koncert "Vratimo osmijeh Nori na lice"

Kultura / Glazba | 08. 02. 2013. u 09:39 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sinoć je u velikoj dvorani Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače održan humanitarni koncert pod nazivom "Vratimo osmijeh Nori na lice", a organizirali su ga, i na njemu nastupili Akademski zbor Pro musica, te četiri klape - Drača, Izvor, Narenta i Krš, pod vodstvom maestra don Dragana Filipovića.

Uz zbor i klape, akciji su se pridružili i kreativci koji su izložili svoje štandove, te će iznos prikupljen od prodaje njihovih uradaka, također ući u donaciju.

"Dragi prijatelji, jedno veliko i iskreno HVALA svima koji ste se odazvali pozivu na večerašnji humanitarni koncert i što ste svojim prinosom i donacijom omogućili da pomognemo onima kojima je uistinu najpotrebnije. Poseban i neopisiv osjećaj je nas izvođača, a vjerujemo i vas koji ste nam pomogli u ovoj akciji, da smo svojom malom žrtvom napravili veliki korak za pomoć u liječenju malim lavićima. Još jedno veliko hvala svima, dokazali smo da imamo veliko srce! JEDNOM LAVIĆU SMO VRATILI OSMIJEH NA LICE!" - objavljeno je sinoć na Facebook stranici organizatora.

Informacije o usmjeravanju donacije i detalji vezani za uplatu novčanih sredstava, bit će objavljeni kroz par dana u medijima.

Kopirati
Drag cursor here to close