Koncert u Mostaru

'Postolar tripper' dolazi u Mostar

Kultura / Glazba | 18. 02. 2013. u 21:13 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od najaktivnijih hrvatskih grupa Postolar Tripper po prvi puta dolazi svirati u Mostar. Nakon iznimno uspješne centralne koncertne promocije u prepunoj sarajevskoj Slozi konačno je na veliku radost benda došao i Mostar na red! Dečki iz benda poručuju da vas čeka urnebesnih 2 sata žive svirke.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 6 KM, a na dan koncerta 8 KM. Ulaznice možete kupiti u klubu OKC 'Abrašević' od utorka. Grupa Postolar Tripper svoje korijene vuče iz daleke 2003. godine kad su zadarski medijski eter okupirali prvim singlom 'Ošljačka saga', pjesmi koja je duhovito progovarala o zadarskim bodulima, a koja je napravljena za potrebe bizarne humoristične emisije 'Generacija Ex' na radiju 057.

Nakon drugog gastro singla 'Tužna priča o selu' (poznatija više kao 'Koga, čega, janjetine') tadašnji hip-hop dvojac izdaje i album 'Sve što imam sam ukra', te okupljaju bend za svirke uživo. Bend se sve bolje upoznaje radeći na novom materijalu, te snimajući album obrada novovalnih pjesama. 2008. godine izlazi i njihov zajednički album znakovitog imena 'Popravni' s kojega su kao prepoznati hitovi zaživjele pjesme 'Na rubu ponora', 'Palma u pitaru', te 'Marijana'.

Od tada, sada već sedmeročlani bend, učestalo nastupa i samouvjereno gradi sve veću bazu fanova. Promovirajući 'Popravni' Postolari postaju prepoznati kao koncertna atrakcija čiji su koncerti ispunjeni izrazitom energijom, te dobrim vibracijama. Kao posebno zapažene koncerte ističu rasprodani Kset i Stereo dvoranu u Rijeci.

Albumom 'Čujem ja netko šuti' grupa potvrđuje i opravadava status jednog od ponajboljih hrvatskih bendova. Tome u prilog govore i brojni koncerti, njihova velika posjećenost, te zapaženi singlovi ('Burza Rada', 'Largo', 'Gajeta'). Koncert u Mostaru će se održati 23.02.2013. od 21:30 sati, a narednih dana Bljesak.info će čitatelje nagraditi određenim brojem ulaznica za ovu svirku.

Kopirati
Drag cursor here to close