Pink Panther

Saša Kovačević priredio spektakl Mostarcima

Kultura / Glazba | 22. 02. 2013. u 08:21 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U klubu Pink Panther u Mostaru sinoć je mnogobrojna publika uživala u koncertu poznatog pjevača Saše Kovačevića. Pjevač je tijekom dvosatnog koncerta izveo svoje najveće hitove 'Lapsus', 'Idemo do mene', 'Kako posle nas', te najnoviju pjesmu 'Piši propalo'.

Publika, ali i sam pjevač apsolutno su zadovoljni spektaklom koji im je priredio.

''Ja sam u principu jako zadovoljan odrađenim koncertom. Nisam bio ovdje pola godine, možda malo manje, ali uvijek se radujem doći ponovo u Mostar. Jako volim ovaj grad i uvijek gledamo iskoristiti jedno dva tri dana da budemo ovdje i da se provedemo, rekao je Saša za Bljesak.info.

Mostarska publika uživala je i u najnovijoj Sašinoj pjesmi 'Piši propalo' koju pjevač trenutno promovira. Saša je apsolutno zadovoljan dosadašnjim reakcijama publike na spomenutu pjesmu.


''Jako sam zadovoljan kako je publika primila pjesmu 'Piši propalo'. S obzirom da je ovo malo drugačija pjesma u nekom pop rock 'fazonu', a ja se trudim svaki put izbaciti nešto drugačije, tako da je ova pjesma samim tim drugačija. U principu za devet dana imao sam milijun pregleda na Youtubeu što u principu nije loše zasada, rekao je pjevač.

Pjevač nam je otkrio kako trenutno radi na novoj pjesmi koja bi svijetlo dana trebala ugledati za mjesec dana.

''Pripremam novu pjesmu. U pitanju je balada, koja bi trebala izaći za jedno mjesec dana. Ovaj period koristim da ispromoviram pjesmu 'Piši propalo', a za jedno mjesec dana ću izbaciti novu pjesmu, pa ćemo vidjeti kakve će biti reakcije, rekao je pjevač za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close