Jazzy Jeff i 40 DJ-eva

Simfonija za 40 gramofona

Svaki tim je imao zadatak da osmisli svoju originalnu dionicu, a potom su sve pojedinačne dionice spojili u jednu cjelinu, koju su kolektivno izveli u čuvenom pozorištu Slowacki u Krakovu.
Kultura / Glazba | 26. 02. 2018. u 18:59 Bljesak.info
U videu pogledajte kako je to izgledalo.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Što se dogodi kada na jednom mjestu okupite 40 top DJ-eva iz cijelog svijeta, date im vrhunsku opremu i zadatak da osmisle zajednički nastup? Upravo to se dogodilo na svjetskom finalu natjecanja Red Bull 3Style, gdje su tnatjecatelji i suci napravili veliki DJ orkestar i izveli zajedničku kompoziciju.

Na svjetskom finalu Red Bull 3Style, najvećeg svjetskog natjecanja u DJ-ingu, održanom nedavno u Krakovu (Poljska), suci i natjecfatelji su odlučili proslaviti tako što će se okupiti u veliki DJ orkestar i zajedno izvesti vlastiti materijal.

Tako su suci (legendarni DJ Jazzy Jeff, DJ Craze, DJ Nu-Mark, Nina Las Vegas i Skratch Bastid) udružile snage s finalistima Red Bull 3Style natjecanja. Njih ukupno 40 podijelilo se u 10 timova sa po četiri člana, a vrhunsku opremu im je osigurao Pioneer DJ.

Svaki tim je imao zadatak da osmisli svoju originalnu dionicu, a potom su sve pojedinačne dionice spojili u jednu cjelinu, koju su kolektivno izveli u čuvenom pozorištu Slowacki u Krakovu. Njihovom zajedničkom kompozicijom dominirala je popularna scratch tehnika, a cijeli događaj je bio zanimljiva mješavina raskošne lokacije, vrhunske tehnologije i DJ vještine.

 

Kopirati
Drag cursor here to close