Harijevi problemi

Supruga Harija Varešanovića saznala da ju vara?

Kultura / Glazba | 28. 02. 2013. u 23:00 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevač Hari Varešanović posljednjih dana proživljava pravu dramu. Kako piše srpski Puls, njegova supruga Jasminka otkrila je da joj je Hari nevjeran, a navodno je vara s liječnicom Marinom iz Slovenije.

Njih dvoje upoznali su se još prije godinu dana kad su navodno i započeli vezu. Pjevačevi prijatelji ističu kako je Marina jedna posebna žena koja bi sve dala samo da Hari bude njen.

Sarajevski pjevač iza sebe ima dva braka. S prvom suprugom Aidom ima sina Damira i kćer Nađu, a taj mu je brak propao kad se saznalo da ima izvanbračnog sina Marka.

S Jasminkom, podrijetlom iz Slavonije, vjenčao se 2010. u Osijeku, a svadbi su prisustvovali samo najbliži članovi obitelji.

"Srećom, Jasminka nije ljubomorna, a ja joj sve manje dajem razloga za opravdanu ljubomoru. Kako idu godine, čovjek više nema snage za budalaštine. Kada sam bio mlađi, vezane su za mene te priče o ženama, ali objektivno zadnjih 10 godina nisam davao povoda za skandale", izjavio je prije nekoliko godina Varešanović. Pjevač je nedavno postao djed.

Kopirati
Drag cursor here to close