Spreman za koncert

Thompson: Svjetonazor koji nastojim njegovati, njeguje se i u Hercegovini

Kultura / Glazba | 19. 12. 2015. u 08:50 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fanovi Marka Perkovića Thompsona s nestrpljenjem očekuju koncert u Širokom Brijegu.

Nema sumnje, dvorana Pecara 23. prosinca bit će ispunjena, a Thompson poručuje da u Hercegovinu uvijek dolazi s posebnom emocijom.

Jedan od najpopularniji hrvatskih pjevača u razgovoru za Dnevni list kaže kako će bend i publika zajedno uživati u izvedbi pjesama i napraviti dobru atmosferu te istinski uživati u duhu Božića.

''U predblagdanskom smo vremenu i ova turneja je pri kraju. Široki smo bili uvrstili za kraj prošle godine ali se nije dogodilo, i, evo, ipak ove godine dolazimo i to me veseli. Produkcija i sve na što smo navikli našu publiku mogu očekivati i u Širokom, a repertoarom ćemo pokušati dočarati većinu moga glazbenog izražaja'', rekao je Thompson u intervju za Dnevni list.

Thompson je rekao kako u Hercegovini ima dosta poznanika, nekoliko kumova i istinskih prijatelja. Dodao je da se svjetonazor koji nastoji njegovati, njeguje i u Hercegovini.

''Vjerujem da ćemo svi zajedno uživati u izvedbi pjesama i zajedno napraviti dobru atmosferu, te istinski uživati zajedno u duhu Božića. Mene i moj bend veseli dolazak i zajedno s nekom posebnom emocijom idemo u Hercegovinu'', rekao je Thompson.

Kopirati
Drag cursor here to close