Ramski slavuj

U nedjelju superfinale: Glasujte za Marka Bošnjaka i pomozite mu da pobijedi!

Kultura / Glazba | 02. 07. 2016. u 21:08 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada je prije skoro godinu dana Marko Bošnjak, 'čudo od djeteta' iz Prozora - Rame, prvi put nastupio u Pinkovim Zvezdicama izvodeći pjesmu "One night only" malo tko je ostao ravnodušan.

Svi vi koji još želite podržati Marka mozete to učiniti SMS porukom u koju ćete upisati broj 17 i SMS poslati na broj 091 514 402

Marko je svojom izvedbom ove pjesme zadivio žiri, glazbenu javnost i publiku u nekoliko zemalja,a komentari putem društvenih mreža i drugih medija o fantastičnom dječaku iz Prozora, iz dana u dan nisu prestajali.

Marko je iz emisije u emisiju nastavio oduševljavati svojim izvedbama. Stručni ocjenjivački sud, publika u studiju, ali i publika ispred malih ekrana divili su se malom Marku.

Kada je otpjevao legendarnu skladbu, danas pokojne, Jadranke Stojaković "Što te Nema,"više nije bilo dvojbe.

''Kao moja mati","Bato", "Ne kuni me, ne ruži me majko", samo je još jedan dio skladbi koje je Marko maestralno izveo kroz ovo natjecanje.

Za Marka je u nedjelju dan D. Tada će Marko u superfinalu, od 21 sat na Pink TV, pokušati okruniti sve ono sto je kroz ovih godinu dana uradio.

''Bez obzira kako će završiti, Marko je za naš pobjednik! Marko sretno, voli te tvoj Prozor, tvoja Rama, voli te tvoja Bosna i Hercegovina! Voli te puno dragih ljudi iz Hrvatske, Srbije, Makedonije, Crne Gore, Slovenije, ali i iz svih dijelova Europe i Svijeta, jer ti si čudesan dječak, anđeoskog glasa. Ti si pobjednik, uz tebe smo! Sretno!'', poručuju Markovi vjerni fanovi.

Podsjetimo, superfinalisti druge sezone Pinkovih zvezdica su: Irnes Divjan, Antonia Gigovska, Žarko Pribaković, Martija Stanojković, Marko Bošnjak, Eva Manić, Uroš Stanković, Indira Beriša, Tomislav Milovanović i Darija Vračević.

Kopirati
Drag cursor here to close