Rolin Humes

U susret 13-om Mostar Blues & Rock Festivalu

Kultura / Glazba | 10. 03. 2015. u 16:12 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U suradnji s Black Dog Pub-om, direkcija Mostar Blues & Rock Festivala počinje sa organiziranjem promotivnih aktivnosti koje će predstaviti trinaesto izdanje ove blues/rock smotre.

S obzirom da su pregovori sa ovogodišnjim izvođačima na Mostar Blues & Rock Festivalu pri kraju, direkcija planira niz aktivnosti koje promoviraju ovaj tradicionalni festival.

Već u petak, mostarskoj publici će se predstaviti Rolin Humes, iskusni hrvatski blues/rock band, pobjednici ''Croatian Blues Challenge'', nakon čega nastupaju i na najvećem svjetskom natjecanju blues grupa, „''International Blues Challenge'', održanom u Memphisu.

Radi se o vlasnicima izvrsnog autorskog albuma, ali i vrlo iskusnom bendu koji iza sebe ima veliki broj nastupa.

O njima kritičari kažu:
''Rolin Humes je bend koji je na vrhuncu svoje umjetničke snage i vitalnosti. Svojom muzikom opisuju osjećaj tame, ludila... otkačenog vjenčanja u režiji četiri ludaka... ceremoniju sahrane u kojoj je sve otišlo naopako, divlji smijeh, ali istovremeno i predstavljanje bola i patnje kroz umjetnost.“

Sigurno je da će svi poštovatelji blues/rock pravca, ali i Mostar Blues & Rock Festivala, na ovom koncertu doći na svoje.

Koncert grupe Rolin Humes održat će se u Black Dog Pub-u, u petak, 13.3. sa početkom u 21 sat.

Ulaz je slobodan.

Kopirati
Drag cursor here to close