Kombank arena

Vaya Con Dios na oproštajnom koncertu u Beogradu

Kultura / Glazba | 11. 03. 2013. u 08:46 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Legendarni beligijski sastav Vaya Con Dios, predvođen pjevačicom senzibilnog glasa Dani Klein nastupit će u okviru svoje oproštajne turneje u beogradskoj Kombank Areni 12. listopada.

Na koncertu u Beogradu bend će sve ljubitelje njihove glazbe, po posljednji put, podsjetiti na najveće hitove: 'Nah neh nah', 'Johnny', 'Just A Friend Of Mine', 'Don’t Cry For Louie', 'Puerto Rico' u originalnom aranžmanu iz 90-ih, kada je ovaj bend i doživio svjetsku popularnost.

Ovo nije prvi dolazak Vaya Con Dios u Srbiju, njihovi prethodni koncerti bili su rasporadati, a na posljednji u Kombank Arenu dolaze u listopadu da se oproste od brojnih fanova u Srbiji i regiji.

Vaya Con Dios su jedna od najuspješnijih belgijskih grupa svih vremena. Bend su 1986. godine osnovali pjevačica Dani Klein, Dirk Shufs i Willie Lambregt. Svjetsku slavu su postigli pjesmama "Just A Friend Of Mine", "What's a Woman?", "Nah Neh Nah", "Don't Cry for Louie", "Puerto Rico", "Heading for a Fall", "Johnny", "Sunny Days" i "Don't Break My Heart".

U proteklih 25 godina ovaj kultni sastav objavio je šest studijskih, tri kompilacijska albuma i prodao više od 10 milijuna albuma i 3 milijuna singlova. Dani Klein je 01. siječnja 2013. napunila 60 godina i poslije oproštajne turneje želi se posvetiti mirnijem životu. Nedavno je objavila svoju autobiografiju pod nazivom 'Memoirs'. Koncert sastava Vaya Con Dios u Kombank Areni organizira produkcija Playlive.

Kopirati
Drag cursor here to close