Međugorje

Večer duhovne glazbe i slavljenja: Koncert grupe Emanuel i fra Marina Karačića

''Kralj kraljeva'', ''Tu sam da te slavim'' i ''Naš Bog je velik'', te nezaobilazne uspješnice ''Ti si mene prvi ljubio'', ''Promijeni me'' ili ''Pustinja'' odzvanjat će Međugorjem.
Kultura / Glazba | 31. 07. 2024. u 08:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pod otvorenim nebom predivnog ambijenta amfiteatra u Herceg etno selu u Međugorju večeras od 21 sat slušat će se i zajedno s grupom Emanuel i fra Marinom Karačićem pjevati najljepše i najpopularnije kršćanske pjesme današnjice na koncertu pod nazivom ''Večer slavljenja''.

Pjesme kao što su ''Divan si'', ''Kako divno ime'', ''Kralj kraljeva'', ''Tu sam da te slavim'' i ''Naš Bog je velik'', te nezaobilazne uspješnice ''Ti si mene prvi ljubio'', ''Promijeni me'' ili ''Pustinja'' odzvanjat će Međugorjem dan prije početka Mladifesta.

U prodaji je posljednji kontingent ulaznica za ovaj koncert. Dostupne su na info pultu Mepas Mall-a do 10 sati, recepciji Herceg etno sela, te na ulazu u amfiteatar od 19 sati. Do poslijepodnevnih sati moguća je kupovina i online preko sustava entrio.ba

Prema informacijama entrio prodajnog sustava, na Večer slavljenja pristižu ljubitelji duhovne glazbe iz Irske, Švicarske, Njemačke, Austrije, Slovenije, Hrvatske, Srbije, kao i svih dijelova BIH.

''Emanuel'', najpoznatiji hrvatski kršćanski bend, dobro je poznata grupa svima koji prate scenu kršćanske glazbe u Hrvatskoj. Gosti su mnogih festivala, susreta mladih, duhovnih obnova. Za sebe kažu da su zaljubljenici u kršćansku glazbu, pa sukladno tome samo nju i sviraju.

Zajedno sa miljenikom duhovne glazbene scene fra Marinom Karačićem za večeras pripremaju #VIŠEODKONCERTA, budući da su ovi događaji davno prestali biti klasični koncerti i postali večeri slavljenja.

Kopirati
Drag cursor here to close