Nemesis

Ženski death metal bend ''Nemesis'' nastupio u Mostaru

Ljubitelji death metala imali su priliku u OKC ''Abrašević'' poslušati i pogledati ženski bend iz Beograda ''Nemesis''.
Kultura / Glazba | 01. 10. 2017. u 14:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Žestoki ritam death metala odjekivao je u subotu navečer središtem Mostara. U Omladinskom kulturnom centru ''Abrašević'' nastupio je ženski bend iz Beograda ''Nemesis''. Kao predgrupa publiku je zagrijavao ''Star bridge'' bend iz Sarajeva.

Ženski melodic death metal bend ''Nemesis'' iz Beograda je osnovan 2013. godine, a osnovna ideja bila je da se sviraju obrade bendova poput ''Arch Enemy'', ''Kreator'', ''Death'' i drugih. Vremenom, postava je kompletirana i djevojke su krenule sa autorskim radom.

U postavi benda ''Nemesis'' su pjevačica Sanja Drča, gitaristice Aleksandra Petrović i Tijana Milivojević, basistica Anja Tvrtković i bubnjarka Selena Simić. Njihov cilj je da dokažu i pokažu da i djevojke znaju svirati žestoku i brzu glazbu. Ističu kako su otvorene za svaku suradnju i spremne su da ruše zidove.

Jako energična svirka ova dva benda oduševila je prisutne. Već 3. listopada u OKC ''Abrašević'' nastupit će bend ''Ninja syndrom'', a kao predgrupa posjetitelje će pripremiti ''Jufkamental''.

Kopirati
Drag cursor here to close