Koncert

Žestoki zvukovi na koncertu bendova Brainswitch i Consecration

Kultura / Glazba | 17. 03. 2013. u 12:32 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protekle noći bendovi 'Brainswitch' i 'Consecration' održali su koncert pred svojim fanovima u dvorani OKC 'Abrašević' u Mostaru. Članovi beogradske skupine 'Consecration' su žestokim zvukom oduševili poklonike ove vrste glazbe.

Glazbu benda 'Consecration' kritičari nerijetko opisuju kao "Pink Floyd sa metaliziranim gitarama, svojstvenim novom mileniju" sa "nevjerojatnom količinom energije koju bend prenosi na živim nastupima".

Consecration' su tijekom svog dosadašnjeg djelovanja nastupali u brojnim klubovima u regiji, kao i na nekoliko velikih festivala u Srbiji, od kojih su najpoznatiji FENODOM festival na kojem su svirali kao glavni bend, zatim tri puta na EXIT festivalu, kao i na festivalima ARF i Naša Stvar Open Air.

Njihovi svojevrsni domaćini bend 'Brainswtich' je mostarska post metal - rock grupa, koja je već skrenula pažnju na sebe. Sa svojim prepoznatljivim zvukom i energičnim rifovima obojenim psihodeličnom melankolijom, nakon duže pauze zbog pripreme svog prvog albuma, ponovno su se vratili na stage.

Kopirati
Drag cursor here to close