Imači kada

Zoster dvosatnom svirkom mostarskoj publici predstavio novi album

Kultura / Glazba | 27. 01. 2013. u 08:15 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grupa Zoster je, u do kraja ispunjenoj dvorani OKC 'Abrašević', održala koncertnu promociju albuma 'Imači kada'. Novi album koji broji 11 pjesama, ako je suditi prema odzivu publike, ali i prema grupnom pjevanju dobro je prihvaćen.

Tako su se mogli čuti stihovi pjesama naslovne pjesme albuma, zatim 'Budi svoj', 'Izjeglica', 'Zijeva im se', Bejzbolnim palicama', a u repertoaru su se našle pjesme i sa prethodna dva albuma poput 'Policija', 'Američki film', 'Banana stejt', 'Hercegovina', 'Utopija', 'A gdje sam bio ja', 'Ko je jamio, jamio' i brojne druge.

Mnogi su se dobro zabavili u gotovo dvosatnom programu. Kroz koncert Zoster se prisjetio i grupe 'The Nitkovi' i njihovog člana Đovanija Đoke Ćorića kojemu je na današnji dan šesta godišnjica smrti. Članovi grupe su njemu u spomen otpjevali pjesmu 'Sve te lijepe stvari', a publika je ovaj gest pozdravila velikim pljeskom.

Za sve posjetitelje upriličeno je iznenađenje u obliku gosta iz Amerike, odnosno člana grupe 'The Black Crowes'. Naime članovi Zostera su iskoristili prisutnost gitariste grupe 'The Black Crowes' Marca Forda i pozvali ga na scenu, te su, iako do sada nisu nikada svirali zajedno, 'odradili' jednu pjesmu gotovo bez greške, što je publika popratila ovacijama i pljeskom.

Promocija albuma je odrađena uz jedan bis, te je frontmen grupe Mario Knezović na kraju uputio veliku zahvalu svima koji su svojim dolaskom uveličali koncert.

Kopirati
Drag cursor here to close