Komedija

Mostar: ''Na licu mjesta'' - Show za koji kartu plaćate nakon završetka

Ovog puta Omer ne nastupa sam, nego ima podršku jednog od najboljih balkanskih komičara - Tomislava Primorca.
Kultura / Kazalište | 23. 05. 2024. u 14:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U mostarskom Charlie Bar & SNack-u 24. svibnja 2024. s početkom u 21h, stand-up komičar Omer Hodžić će izvesti svoju predstavu ''Na licu mjesta''.
 
Upravo u ovom objektu show ''Na licu mjesta'' je prvi put izveden prije pola godine. Tek šest mjeseci poslije ovaj Omerov show ima svoju ljubilarnu 50 izvedbu. Zato ovog puta Omer ne nastupa sam, nego ima podršku jednog od najboljih balkanskih komičara - Tomislava Primorca.

Tomislav Primorac je mitološko biće kojega se svi purgeri boje – poludalmatinac, poluhercegovac. Diplomirani je fizičar, ali se na razočarenje svojih roditelja bavi stand-up komedijom.
Životni san mu je da zbog svojih doprinosa čovječanstvu u povijesti ostane zapamćen poput Nikole Tesle, ne toliko iz filantropskih pobuda, nego čisto zato da bi se Dalmatinci i Hercegovci svađali čiji je.

Show funkcionira onako kako Omer živi; bez prethodne pripreme, samo ozbiljna improvizacija.
Autor o sebi i ovom projektu kaže:
 
''Vrlo je važno da čovjek prepozna i prihvati samog sebe. Ja, na primjer, sam potpuno svjestan da posjedujem ozbiljan manjak radnih navika, da se tu vise nista ne može promjeniti. Mrsko mi je sjediti i pisat materijal. Zbog toga sam socijalni život potpuno podredio poslu; svaki razgovor s prijateljem, mamom, mackom, ima za mene jedinstven cilj - izazvati smijeh. Takvo jedno stanje mentalne urušenosti dovodi do toga da uvijek imam neku repliku odmah - Na licu mjesta.. Prirodom stvari nastao je ovaj potpuno prirodni za mene osobno, a za sam žanr Stand Up komedije, neprirodni i gotovo do sada nepoznat koncept. Dakle, ja sam toliko frapantno lijen, da sam postao sjajan improvizator".

''Na licu mjesta'' je, kako ističe - jedini show za koji karte plaćate tek kada završi.
 
''Nema garancije da će večer proći dobro. To je prosto priroda improvizacije. Zbog toga nije pošteno odrediti cijenu karte prije nego komičar završi nastup'', kaže mostarski komičar.
 
Karte je moguće preuzeti u samom objektu dešavanja. Njihovo preuzimanje je besplatno, ali i obvezno za ulazak na sam događaj. Plaćanje se vrši na izlazu.

Kopirati
Drag cursor here to close