Hit monodrama stiže u Mostar

Osvojite 2X2 ulaznice za komediju Harisa Burine 'Tako je govorio Lepi'

Bljesak.info u suradnji s Narodnim pozorištem daruje svoje vijerne čitatelje
Kultura / Kazalište | 01. 11. 2017. u 13:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za vas koji volite sjajne komedije, evo sjajne vijesti: poznati bh. glumac Haris Burina sa svojom najnovijom komedijom nakon punih dvorana  u Tuzli, Zenici i Sarajevu, stiže u Mostar!

Monodramu 'Tako je govorio Lepi' Burina će izvesti u Narodnom pozorištu Mostar u petak, 3.11. u 20 sati.

Ideja za predstavu rođena je prilikom snimanja igranog filma ''Balada o Pišonji i Žugi'' u kojem Burina ostvaruje ulogu Lepog, legendarnog lika iz istoimene čuvene pjesme rock grupe Zabranjeno pušenje. Burina obećava odličnu komediju, u kojoj priča anegdote iz privatnog i profesionalnog života, o poznatim i nepoznatim, o vama...

Kroz izuzetno zabavnu i duhovitu (ne)stand-up komediju Burina donosi priču o svojim susjedima, roditeljima, supruzi, tuzlanskim kriminalcima, sarajevskim taksistima, mostarskim liskama, kao i vrhunskim prijateljima iz svijeta glume, glazbe, estrade...  

Cijena ulaznice je 7 KM, s popustom 3,50 KM. Ulaznice su u prodaji, rezervacije na broj telefona 036/ 550 – 128, mail marketing@npm.ba i porukom u inbox na Facebook stranici Narodnog pozorišta Mostar. Mi vas nagrađujemo sa 2X2 ulaznice gratis za ovu monodramu!

Bljesak.info u suradnji s Narodnim pozorištem daruje svoje vijerne čitatelje, Vaše podatke s naznakom ''za nagradnu igru'', šaljite na mail bljesak@bljesak.info.

 

Kopirati
Drag cursor here to close