Narodno pozorište

Uz 'Ajmo na fuka' počinje nova sezona, ulaznice su dobili...

Kultura / Kazalište | 15. 09. 2015. u 11:48 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstava 'Ajmo na fuka' Dragana Komadine bit će na repertoaru 16. rujna 2015. godine s početkom u 20 sati na velikoj sceni Narodnog pozorišta Mostar. 'Ajmo na fuka' je prvi zajednički koprodukcijski projekt Hrvatskog narodnog kazališta i Narodnog pozorišta Mostar.

Prema redatelju 'predstava je indiskretna posveta cijeloj jednoj generaciji mladih ljudi gurnutih u rat. Oni nisu nikakvi genetski zločini, niti nikakve hladnokrvne ubojice. Prije velika djeca'.

Ovom prilikom u suradnji sa ovom kućom kulture, Bljesak.info je nagradio dva čitatelja sa po dvije ulaznice za predstavu 'Ajmo na fuka'. Ulaznice su dobili Marija Čule i Zlatko Hojlaš. Dobitnici su putem maila obaviješteni o načinu preuzimanja ulaznica.

Govori o odnosu dvojice vojnika, pripadnika HVO i ARBiH. Njihove sudbine prikazane su kroz tri različite situacije: kao mrtvaci koji na nebu čekaju 'poziv od Onoga gore', kao ratnici na sukobljenim stranama u rovovima, ali i kao dvojica poznanika u poslijeratnom Mostaru.

U predstavi igraju Saša Oručević i Robert Pehar. Iz NP Mostar napominju da su od ove sezone i nove niže cijene ulaznica, pa će tako publika za reprizu ove predstave plaćati kartu 7 KM, dok će studenti i umirovljenici imati popust od 50 posto. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni NP radnim danima od 9 do 14 sati.

Osim toga ulaznice se mogu rezervirati putem telefona 550 128, maila marketing@npm.ba ili putem FB profila Narodno pozorište Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close