Završni rad

Više od 20 polaznika na završnici 19. Ljetne škole glume GKM-a Vitez

Ljetna škola glume GKM-a Vitez obuhvatila je glumačke radionice koje će budućim članovima kazališta poslužiti u daljnjem kazališnom radu. Radionice je vodila Sunčica Strukar,
Kultura / Kazalište | 26. 08. 2024. u 13:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Devetnaesta Ljetna škola glume Gradskog kazališta mladih Vitez (GKM Vitez) sinoć je uspješno okončana završnim prikazom rada u Kazališnoj dvorani Vitez.

Ovogodišnja Ljetna škola glume GKM-a Vitez okupila je više od 20 djece i mladih, a tijekom proteklih mjesec i pol dana ponudila je polaznicima dodatno znanje i vještine scenske umjetnosti u ograncima scenskog glasa, govora, pokreta i glume. Kao i svake godine Ljetna škola glume imala je za cilj i zabaviti te kreativno motivirati nove članove kazališta, kao i one koji su već dulje članovi GKM-a Vitez.

''Interes djece i mladih, ali i njihovih roditelja za aktivnosti koje naše kazalište nudi tijekom ljeta, ali i ostatka godine se konstantno povećava. Ljetni kazališni kamp i Ljetna škola glume sjajna su uvertira za početak nove kazališne sezone i prijam novih članova u našu kazališnu obitelj. Prekrasno je bilo vidjeti još jednu generaciju mladih na 'daskama koje život znače' i ovim putem im čestitam na predanom radu u proteklom periodu, ali i sjajnoj izvedbi na završnici ovogodišnje Ljetne škole glume'', kazao je voditelj GKM Vitez, Ivan Sajević.

Ljetna škola glume GKM-a Vitez obuhvatila je glumačke radionice koje će budućim članovima kazališta poslužiti u daljnjem kazališnom radu. Radionice je vodila Sunčica Strukar, diplomirana glumica i članica Gradskog kazališta mladih Vitez, uz asistenciju još jednog glumca i člana viteškog kazališta, Franka Brale.

Svi polaznici su dobili prigodne diplome, a ove godine u radu Ljetne škole glume GKM-a Vitez sudjelovali su se: Lara Garić, Emin Hidić, Maša Nuk Vuković, Kenan Hurem, Katja Trogrlić, Kiara Garić, Andrej Paradžik, Iva Velte, Ena Jurčević, Sofija Ćosić, Lora Trogrlić, Barbara Garić, Petar Domić, Ella Blaž Vujica, Bruna Grabovac, Mia Vrdoljak, Ema Vrdoljak, Lea Rajić, Marta Mišković, Eva Grebenar, Erika Grabovac i Ana Mišković.

Kopirati
Drag cursor here to close