Mostarsko proljeće

FOTO | Željko Andrijanić u Mostaru promovirao ''Pisma iz vječnosti''

Andrijanićev roman vješto prepliće sadašnjost i prošlost, uvodeći čitatelja u kompleksni svijet uspješnog novinara i urednika.
Kultura / Knjige | 21. 05. 2024. u 19:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu Mostarskog proljeća u Galeriji kraljice Katarine održana je promocija romana Željka Andrijanića pod nazivom ''Pisma iz vječnosti''.

Ova emotivna i duboko refleksivna knjiga privukla je značajnu pažnju ljubitelja književnosti, a na promociji su sudjelovali Valentina Rupčić, Ilija Musa, Misijana Brkić-Milinković te sam autor.

Foto: Bljesak.info / Ilija Musa, Valentina Rupčić i Željko Andrijanić

Andrijanićev roman vješto prepliće sadašnjost i prošlost, uvodeći čitatelja u kompleksni svijet uspješnog novinara i urednika.

Glavni junak, koji se još u mladosti prometnuo u suvlasnika klasičnih i modernih medija, naizgled vodi ispunjen i sretan život.

Foto: Bljesak.info / Publika na promociji Andrijanićeve knjige

Međutim, iznenadna odluka da napusti voljeni rodni kraj razotkriva njegovu unutarnju tugu i duboku čežnju za davno izgubljenom ljubavi.

U uvodnom govoru, Valentina Rupčić istaknula je kako Andrijanić majstorski oslikava emocionalne krajolike svojih likova.

Foto: Bljesak.info / Misijana Brkić-Milinković, Ilija Musa, Valentina Rupčić i Željko Andrijanić

Ilija Musa je pohvalio autorovu sposobnost da kroz naraciju prenese univerzalne istine o ljudskom postojanju, dok je Misijana Brkić-Milinković naglasila toplinu i ljudskost kojom roman zrači.

Sam Željko Andrijanić opisao je svoje djelo kao dirljivu priču o potrazi za uzvišenom ljubavi i izgubljenim vremenom.

Ovaj roman zasigurno će pronaći posebno mjesto u srcima čitatelja, nastavljajući tradiciju Mostarskog proljeća u promicanju vrhunske književnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close