20. rujna

Najmlađa bh književnica predstavlja svoj rad u Mostaru

Farah Trešnjo, najmlađa bh. književnica predstavlja svoju knjigu "Izvodili smo bijesne gliste" u Mostaru 20. rujna.
Kultura / Knjige | 17. 09. 2024. u 12:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Najmlađa bh književnica predstavlja svoj rad u Mostaru

U petak, 20.9. s početkom u 17:00, u spomen kući Svetozara Ćorovića, svoju knjigu će predstaviti najmlađa bosanskohercegovačka književnica Farah Trešnjo. Farah će promovirati svoju knjigu "Izvodili smo bijesne gliste" .

''Ova svestrana djevojčica dolazi iz Sarajeva, s namjerom da nas upozna sa svim svojim drugarima, njihovim zgodama i nezgodama'', priopćila je SPKD ''Prosvjeta'' Mostar.

Dok još nije znala da čita, Farah Trešnjo je uživala slušajući mamu dok joj čita omiljene slikovnice i knjige. Sa samo deset godina, ova djevojčica je događanja sa svog ljetnog raspusta pretočila u knjigu "Izvodili smo bijesne gliste na raspustu".

Mostarska publika će imati priliku, u petak, da čuje kakve sve avanture su doživljavali njeni prijatelji iz Hastahana parka, Teo, Fejzo, Karim, Afan, Una, Filip, Ishak, Aiša, Mak, Sergej, Naida i naravno, i sama Farah.

Farah je učenica petog razreda, velika promotorica čitanja i odličan đak. Događaje sa raspusta, zaboravljene igrice i prijateljstva pretočila je u knjigu objavljenu u aprilu.

Ovu jedinstvenu promociju poklanja gradu Mostaru a vas poziva da uskočite u zabavni svijet dječje igre, smijeha i veselja.

Kopirati
Drag cursor here to close