Kosača

Predstavljanje "Priručnika za hrvatsku politiku" u Mostaru

Nova knjiga Matka Marušića "Priručnik za hrvatsku politiku" (Zagreb: Medicinska naklada; 2023.) na 600 stranica obuhvaća 24 poglavlja u četiri dijela.
Kultura / Knjige | 21. 05. 2024. u 09:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Hrvatskog doma herceg Stjepana Kosače će se održati predstavljanje knjige "Priručnik za hrvatsku politiku" prof. dr. sc. Matka Marušića, prof. emer, jednog od 2% najboljih znanstvenika na svijetu.

Nova knjiga Matka Marušića "Priručnik za hrvatsku politiku" (Zagreb: Medicinska naklada; 2023.) na 600 stranica obuhvaća 24 poglavlja u četiri dijela: I. Hrvatska politička povijest, II. Hrvatski susjedi, III. Samostalna Republika Hrvatska i IV. Što nam je, dakle, činiti? Namijenjena je "onima koji o politici razmjerno mnogo znaju, ili misle da mnogo znaju, onima koje politika zanima, a navlastito onima koji se politikom bave ili se žele njome baviti i koji razumiju političke vijesti i komentare koje prenose mediji".

Predstavljanje knjige će se održati u četvrtak, 23. svibnja u 12:00 u Galeriji kraljice Katarine Kosače, u okviru Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača, Mostar.

Knjigu će predstaviti Danijel Vidović, politolog (Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača), Goran Kutle, v. asist. (Radiotelevizija Herceg-Bosne i Studij politologije Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru) i autor, prof. dr. sc. Matko Marušić, professor emeritus (Sveučilište u Splitu), koji će rado odgovarati na pitanja, a preferira ona teška.

Promocijom će moderirati Vladimir Ruf, v. asist. (Sveučilišna nakladnička kuća PRESSUM, Sveučilište u Mostaru).

Kopirati
Drag cursor here to close