Fotografije

Izložba ''Mostaru s ljubavlju'' u Centru za kulturu

Lukač se do sada već dva puta predstavio mostarskoj publici, a ovom prilikom predstavlja 25 fotografija koje su nastale u posljednjih desetak godina.
Kultura / Umjetnost | 19. 09. 2022. u 16:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izložba fotografija pod nazivom ''Mostaru s ljubavlju-pozdrav iz Sarajeva'' autora Esada Esse Lukača biće svečano otvorena u mostarskom Centru za kulturu u srijedu 21. rujna s početkom u 19 sati.

Esad Esso Lukač, rođen je u Rožajama u Crnoj Gori; školovao se i živi u Sarajevu. Po zanimanju je diplomirani politolog. Do 1992. godine je radio kao srednjoškolski profesor na predmetu sociologija. Nakon završetka rata radi kao stručni saradnik i savjetnik u nevladinim udruženjima, a bavi se intenzivno publicistikom i fotografijom.

Do sada je sudjelovao na tridesetak samostalnih izložbi. Uredio je i vrlo zapažene monografije ''Pozdrav iz Sarajeva'', ''Očima ljubavi'', ''Pozdrav iz Bosne i Hercegovine''. Sudjelovao je i na grupnim izložbama izvan Bosne i Hercegovine, u Hrvatskoj, Turskoj, Češkoj i Švedskoj.

Lukač se do sada već dva puta predstavio mostarskoj publici, a ovom prilikom predstavlja 25 fotografija koje su nastale u posljednjih desetak godina. Fotografijama motiva bosanskohercegovačke prijestolnice, Lukač želi podsjetiti na prijateljstvo Mostara i Sarajeva.

Kopirati
Drag cursor here to close