Svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti

Božićne čestitke: Što nam žele oni iz vlasti

''Svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti želim čestit i blagoslovljen Božić, te sretnu i uspješnu Novu 2023. godinu, sa željom da ove blagdanske dane provedete u dobrom zdravlju, miru i blagostanju sa svojim obiteljima i prijateljima''
Kultura / Vjera | 23. 12. 2022. u 11:04 Bljesak.info/Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Svim katolicima u Bosni i Hercegovini u osobno i ime Gradskog vijeća Mostar iskreno i uz najljepše želje čestitam Božić'' poručio je Salem Marić, predsjednik GV Mostara u petak.

''U duhu naših vrijednosti je dijeliti radosti praznika svih ljudi, što predstavlja upečatljiv dio istinskog duha Mostara. Želim da Božić provedete u dobrom zdravlju, miru i blagostanju sa svojim najmilijim. Neka Božić donese i novu obnovu vjere u naše zajedničke vrijednosti mira, razumjevanja i borbe za dobro ljudi koji ovdje žive'' stoji u Marićevoj čestitki.

Schmidtova čestitka

I visoki predstavnik za BiH Christian Schmidt uputio je božićnu čestitku svim katolicima u Bosni i Hercegovini.

''Želim vam čestit Božić, da osjetite radost i zajedništvo sa svojim obiteljima i svim vama bliskim i dragim ljudima. Neka vama i vašim obiteljima predstojeći Božić i praznični period donese obilje ispunjeno srećom i blagoslovljeno dobrim zdravljem. Čestit Božić'' - naveo je u čestitki visoki predstavnik.

Zamjenik predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Marinko Čavara prisdružio se čestitkama svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti.

''Svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti želim čestit i blagoslovljen Božić, te sretnu i uspješnu Novu 2023. godinu, sa željom da ove blagdanske dane provedete u dobrom zdravlju, miru i blagostanju sa svojim obiteljima i prijateljima'' - naveo je Čavara.

Milas čestitao Božić Hrvatima izvan RH

Poželio je da radost Božića ispuni njihova srca i domove, te bude nadahnuće svima nama za promicanje solidarnosti, zajedništva i uzajamnog poštovanja.

''U novoj, 2023. godini, nastavimo graditi društvo utemeljeno na tradicionalnim vrijednostima vjere, tolerancije, ljubavi i prijateljstva, u duhu međusobne povezanosti i suradnje'' - poručio je Čavara, priopćeno je iz PSBiH.

Državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas također je uputio božićnu čestitku.

"Svjetlo Božića koje u naša srca unosi mir, ljubav i radost, nadu, neka nas sve skupa ohrabri i potakne na nesebičnost u svakodnevnom radu, u našem životu. Dar solidarnosti, optimizam i hrabrost, neka budu s nama i u nama, svakim danom, sve više.

Međusobno povjerenje, poštovanje i ljubav, zalog su naše budućnosti - bolje budućnosti! Za našu Hrvatsku, za naš hrvatski narod, za generacije koje nam tek dolaze.

Drage Hrvatice i Hrvati, dragi prijatelji, od srca vam želim sretan i blagoslovljen Božić te sretnu, uspješnu i zdravu Novu 2023. godinu!", stoji u Milasovoj čestitki.

 

Kopirati
Drag cursor here to close