Horoskop

3 najsretnija horoskopska znaka ovaj tjedan

U svakom trenutku, svemir uvijek radi u vašu korist, čak iako toga možda niste uvijek svjesni.
Lifestyle / Flash | 28. 08. 2024. u 18:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prihvatite trenutak u kojem se nalazite, ali nikada ne odustajte od svojih snova, vjerujte da će ti sretni trenuci konačno stići. Ono što vam je suđeno, dogodit će se. Bez obzira koliko se nekad stvari čine teške, nastavite dalje svoj rast i postanite još bolji— možete ostvariti sve svoje snove, čak i ako se ostvare u vremenu koje vam svemir odredi, a ne u onome koje sami želite.

U ovome tjednu od 26. kolovoza bit će vam lakše, imat ćete više samopouzdanja i možete poduzeti neke konkretnije korake i krenuti naprijed. Razdoblje promatranja je završilo, tako da ovaj tjedan prakticirajte ono što ste naučili i vjerujete u sreću kada ona konačno stigne. Ne sumnjajte u prilike koje se čine previše dobrima da bi bile istinite ili su čak više od onoga o čemu ste sanjali.

Vodenjak

Možete imati sve što ste oduvijek željeli, ne smijete gubiti nadu. Nedavno ste imali kaotičnu fazu u svom životu jer ste doživjeli promjene na poslu i pomake u svom privatnom životu — ali sve vas je to samo pripremalo za ovaj sretan i uzbudljiv dio vašeg putovanja.

Ovo je povoljan tjedan za vas. Mogli biste vidjeti da vam se nudi više prilika i trebali biste ih prihvatiti bez razmišljanja i isprobati nešto novo. Prihvatite avanture i uzbuđenja u svom životu. Poslušajte  svoju intuiciju umjesto da se pokušavate uklopiti u bilo kakve okvire. Što više slušate taj unutarnji glas, neizbježno ćete imati više sreće.

Možda ćete se preseliti ili otputovati. Ali ovaj tjedan također možete iskoristiti priliku  i otići na romantični odmor s osobom koju volite kako biste se osjećali sigurnije nakon svih nedavnih promjena koje su se dogodile.

Pokušajte razmišljati drugačije, što također znači da ne možete pogriješiti u bilo čemu što radite. Zatražite to promaknuće, pokrenite vlastiti posao ili čak dopustite da se zaljubite u život. Kada shvatite da možete učiniti što god poželite, to ćete više uživati u čudesnom životu.

Bik

Možda će vam trebati puno vremena da prihvatite promjene i to je u redu. Kao zemljani znak, nije da ne možete mijenjati smjerove, ali trebate planirati što je više moguće i osjećati se sigurnima u onome što vam se čini novim ili nepoznatim. Iako ste možda osjećali da vas drugi požuruju u ovom procesu, ostali ste vjerni sebi i shvatili da nema ništa loše u prihvaćanju sporijeg procesa promjene - na kraju krajeva, radeći tako, veća je vjerojatnost da ćete to učiniti kako treba.

No, budući da je ovaj proces išao tako malim koracima, činilo vam se kao da ste propustili monumentalnu priliku namijenjenu samo vama. Ali, ohrabrite se jer će se ova značajna prilika za drugačiji i puno izdašniji život vratiti u nedjelju, 1. rujna.

Obratite pažnju na razdoblje između 1. rujna i 11. listopada, jer tada ćete dobiti drugu priliku ili ponudu koju ste oklijevali prihvatiti. Ova će prilika nuditi više sreće, ali će također promijeniti vaš način i mjesto rada, čak će naznačiti promjenu karijere i prihvaćanje stila života digitalnog nomada.

Polako ste pokušali promijeniti svoj život i pomalo ste žalili zbog ovakve prilike koju niste iskoristili. Bitno je znati da od 11. listopada do 19. studenog, možete promijeniti tijek svog života. Što god učinili, recite da i prigrlite čudesnu spoznaju da ste doista točno tamo gdje vam je suđeno biti.

Vaga

Odvojite malo vremena za sebe i vratite se onim snovima koje ste oduvijek imali i onome što ste oduvijek željeli u životu. Ovaj tjedan izađite iz ljušture. Konačno se oslobodite svih onih izgovora i strahova koji vas koče. Imat ćete više samopouzdanja i ljubavi prema sebi – što će vam pomoći da si rezervirate tu kartu za novi život.

Dosegli ste ključnu točku u svom životu, gdje vam se pokazuje put naprijed prema obilju, sreći, pa čak i lijepim novim iskustvima — ali da biste to dobili, morate pustiti neke trenutne stvari iz života. Samo zato što se neka situacija, karijera ili čak veza čini ugodnom, ne znači da je suđeno da bude dio vašeg života. Iako preuzimanje rizika ili donošenje nepopularne odluke može biti izazovno, ne želite protratiti ovu priliku i jednostavno ostati tu gdje jeste.

Ključni podsjetnik tijekom ovog vremena je da vaša intuicija nije kriva, ali morate se prestati bojati i morate otpustiti mnoge stvari koje vas trenutačno koče. Kada konačno budete mogli vjerovati vlastitom srcu, moći ćete biti zahvalni što nikada niste odustali od toga da budete čudo kakvo ste oduvijek željeli.

Kopirati
Drag cursor here to close