Pogledajte!

4 načina kako pospješiti svoj ''natural look''

Nakon bronzera sljedeća stvar bi trebala biti sjaj. Ako već niste u prilici imati sjajnu kožu, tzv. highliter će vam svakako pomoći.
Lifestyle / Flash | 17. 06. 2024. u 09:04 N.M. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Natural look se pojavljuje kao novi trend u svijetu svaki dan u drugoj varijanti. Donosimo vam najbolji način te najbolje proizvode kojima ćete postići današnji ''natural look'' i savjete kako se lagano našminkati bez da osjećate ikakvu težinu i nečistoću.

1. Nemojte pretjerivati s obrvama

Obrve se uvelike smatraju okvirima lica, te svojim pokretima bitno izražavaju raspoloženje, a svojim neprisustvom čine značajnu razliku. Kao i sve, obrve se trebaju održavati, a koliko redovito ovisi o nama samima. Međutim, pravilno održavane obrve ne bi trebao biti problem ''stilizirati'', ali umjesto klasičnog crtanja dajte im osvježenje pomoću gela. Gel za obrve sličan je onome za kosu te jednako kao i on ima jaku mogućnost zatezanja i čuvanja oblika obrva duže vrijeme, a pored toga ne čini se teškim te vam pruža osjećaj čistoće.

2. Ulažite u bronzer

Kako nam slijedi ljeto nema sumnje da je tamniji ten sve poželjniji, a pored prirodnog tamnjenja posvetite brigu o boji i svome licu. Ako nemate najbolju mogućnost da potamnite po licu, sjetite se da postoji mnoštvo proizvoda za što bolji neprirodni ''prirodni izgled''. Jedan od takvih je tečni bronzer. Ako imate čistu kožu, za vas je ovaj proizvod možda i najidealniji. Bez sumnje ako želite dodati malo ''boje'' licu samo na kožu nanesite nekoliko kapljica ovog proizvoda i razmažite. Ali ne na bilo koje dijelove lica. Kako savjetuju mnogi šminkeri, najbolje je na vrh čela, zatim jagodice pa potom malo i na bradu. Kako biste postigli što bolji tanned izgled.

Foto: Instagram / Ne pretjerujte s usnama i njegujte prirodni izgled

3. Ulažite u sjaj

Nakon bronzera sljedeća stvar bi trebala biti sjaj. Ako već niste u prilici imati sjajnu kožu, tzv. highlighter će vam svakako pomoći. Pojava ovog proizvoda je zaludila svijet posljednjih nekoliko godina i to s razlogom. Nanošenje iza bronzera ili pudera većinski poboljša izgled šminke i doda onaj završni detalj potreban da se šminka istakne.

4. Ne pretjerujte s usnama

Bez obzira jesu li vam usne male, velike, roze ili blijede, ako nastojite probati prirodnu šminku svakako uzmite u obzir i njihov izgled. Samo tanki sloj sjajila je dovoljan da vam dostojno završi priču s ovim trendom. Ali ne brinite - usne će vam svakako doći do izražaja s obzirom da je cijelo lice kod ove šminke u svom prirodnom izdanju.

Kopirati
Drag cursor here to close