Naopaka bajka

Mostarsku publiku će zabavljati Đorđe Balašević tribute band

Naopaku bajku čine Ivica Zovko - vokal, Damir Bunoza - klavir; Dragan Raspudić - bubnjevi, Mihovil Buntić - bass gitara, Ivo Ćorić - gitara i Darko Šunjić - saksofon i klarinet.
Lifestyle / Flash | 22. 07. 2022. u 17:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak, 25.7.2022. s početkom u 21 sati u okviru manifestacije Open City Mostar u Hamanu nastupit će grupa Naopaka bajka, Đorđe Balašević tribute band.

Naopaku bajku čine Ivica Zovko - vokal, Damir Bunoza - klavir; Dragan Raspudić - bubnjevi, Mihovil Buntić - bass gitara, Ivo Ćorić - gitara i Darko Šunjić - saksofon i klarinet.
 
Ovi zaljubljenici u rad i djelo pokojnog novosadskog kantaura okupili su se iz ljubavi i poštovanja prema njegovu radu i u nadi da će mu na ovaj način odati počast i zadržati njegovo stvaralaštvo.
 
"Ovo su probe i nastupi u kojima najviše uživamo, družimo se, sviramo i sve ide tako opušteno i lagano, baš kao što je i glazba koju sviramo. Vjerojatno najzanimljivi dio probe je kad se dogovaramo oko pjesama koje ćemo svirati na idućoj probi. Koju god pjesmu predložimo - svi se slažu. Svaka pjesma je ima priču, pozadinu, dušu i svaka nam je pjesma evergreen. Ne možemo neku izdvojiti posebno pa da kažemo da je bolja od drugih." - izjavio je Ivica Zovko, pjevač grupe Naopaka bajka.
 
Podsjetimo, grupa je imala prvi nastup na Adventu u Mostaru, u prosincu 2021.
 
"Iskreno nam je drago što Grad prepoznaje naš potencijal i što smo opet uvršteni u program koji organizira Grad. Trudimo se donijeti pozitivnu energiju i kvalitetnu glazbu - ukratko upravo ono što treba Gradu na Neretvi a i ono što je Balašević radio cijeli život. Hvala Mu na svakom akordu, stihu, strofi i refrenu a mi ćemo se truditi da poruku mira širimo i dalje." - izjavio je dirigent Damir Bunoza.
Kopirati
Drag cursor here to close