Jeste li već čuli za njih?

Anđeoski brojevi - što točno znače i kako ih možete prepoznati?

Anđeoski brojevi su nizovi brojeva koji se ponavljaju, i po numerologiji nam prenose poruke anđela.
Lifestyle / Flash | 01. 07. 2024. u 15:07 Bljesak.info | M.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ste se nekad uhvatili da ste na satu vidjeli broj 11:11, ili 22:22, znajte da se radilo o porukama koje vam je svemir htio poslati. U nastavku ćemo opisati njihovo značenje te kako ih možete prepoznati. 

Broj 0

Ovaj broj simbolizira novi početak. Njime vam svemir poručuje da ste u jedinstvu s njim i da se ne trebate bojati da ćete nešto propustiti. Ako ga stalno primjećujete znajte da su pred vama brojne mogućnosti te da samo trebate odabrati onu pravu. 

Broj 1

Niz broja 1 pokazuje da ste na pravom putu da postignete sve ono što već dugo želite. Pobrinite se da razmišljate pozitivno i da ste usmjereni na stvari koje su vam bitne. Ne dajte negativnim mislima da vas obuzmu, te razmišljajte o onim lijepim stvarima koje nam život često uskraćuje. Ako to budete radili, ne postoji ništa što bi vas moglo spriječiti da to i dobijete.

Broj 2 

Ako stalno primjećujete broj 2, znajte da trebate vjerovati da će vam sve ići u prilog. Sinonim za ovaj broj je ravnoteža, te je bitno da uživate u trenutku i da budete prisutni. Vjerujte, tamo ste gdje trebate biti. Isplatilo se čekati jer se dobre stvari ne događaju preko noći. 

Broj 3

Broj 3 i svi njegovi nizovi pokazuju božansku prisutnost i anđeosku zaštitu. Pokazuju vam da za sve što radite imate podršku i da idete pravim putem. Ne trebate se bojati ničega te se trebate usredotočiti na svoje ciljeve. 

Broj 4

Ako ste bili u izazovnoj situaciji u životu i svuda ste primjećivali broj 4 i njegove nizove, primjerice na satu, registracijama ili računima, znajte da su anđeli bili s vama. Znali su da vam je trebala njihova pomoć te su vam suptilno pokazivali da niste sami. Uz njihovo vodstvo ste vjerojatno doživjeli temeljne promjene te postali bolja verzija sebe. 

Broj 5

Broj 5 je broj promjena koje vas očekuju. Iako vam se možda čini da se ništa uzbudljivo ne događa, znajte da su važne životne promjene na vidiku te da će vam donijeti ono što ste dugo priželjkivali. Vaša jedina zadaća je da budete spremni da ih prihvatite. 

Broj 6

Iako se u narodnim vjerovanjima broj 6 spominje kao vražji, znajte da se u nizu anđeoskih brojeva on smatra podsjetnikom da budete ljubazni prema sebi. Ovaj broj vas poziva da se ne usredotočujete samo na materijalno te da biste trebali obratiti pažnju na duhovni dio vašeg života. 

Broj 7

Broj 7 se smatra sretnim, posebno kad govorimo o financijskom smislu. Ako ga stalno primjećujete oko vas, znajte da vas sreća očekuje i prije nego što ste mislili. On također pokazuje da su vaše misli u skladu s energijama u svemiru. 

Broj 8

8 je simbol beskonačnosti, te ju pokazuje u svim dijelovima vašeg života, kao što su ljubav, vrijeme, energija i snaga. Pokazuje da vaš trud nije bio uzalud i da će vam se isplatiti više nego što mislili. Bitno je samo da budete strpljivi i sačekate da se stvari odviju svojim tokom. 

Broj 9

Zadnji broj numerologije označava završetke i nove početke. Ovo je idealno vrijeme da ostvarite sve ono što ste željeli i da iziđete iz svoje zone udobnosti. Kad to uspijete, moći ćete postići veće stvari te postati bolja verzija sebe. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close