Magazin na Karnevalu

Andrea Šušnjara za Bljesak: Čapljince očekuje nezaboravan provod

Lifestyle / Flash | 17. 08. 2015. u 11:35 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodni ljetni karneval u Čapljini bit će održan ove godine po 18. puta, a očekuje se kako će manifestaciji nazočiti više tisuća posjetitelja.

Grupa zadužena za ovogodišnji provod je Magazin, a pjevačica ove grupe Andrea Šušnjara za Bljesak.info najavila je nezaboravan provod.

''Prvi puta nastupam u Čapljini i jako se radujem koncertu i druženju sa tamošnjom publikom'', ističe za Bljesak.info ova popularna hrvatska pjevačica.

''Repertoar baziramo na miksu starijih pjesama kao sto su Put putujem, Sve bi seke ljubile mornare, Svileni, Minut srca tvog, ali i novijih sa albuma "Mislim pozitivno" koji smo izdali proslog ljeta.

Mogu vam otkriti da ćemo koncert započeti sa našom najnovijom pjesmom "Doktore" koja je već uveliko osvojila srca slušatelja'', govori dalje Andrea koja dodaje da u Čapljini očekuje prvenstveno dobru zabavu.

''Na bini se dajemo 100% što publika moze osjetiti na svakom našem koncertu i jako nam je važan feedback koji dobijamo od njih. Pošto su mladje generacije pretežno naša publika, nemojte se začuditi ako se nađemo svi skupa na bini i zajedno zaplešemo uz pjesme tipa "No, no, no", poručuje andrea za Bljesak.info uz osmijeh.

Na naš upit kako provodi ljeto ova mlada pjevačica ističe kako je ljeto radno i obilježeno velikim brojem koncerata.

''Imamo koncerte svakog vikenda, ali se uvjek nađe vremena da se okupamo. Spremamo i novu pjesmu i spot koji bi trebalo izaći krajem rujna, početkom listopada, tako da nas pravi odmor očekuje tek u prvom mjesecu sljedeće godine'', zaljučuje razgovor za naš portal pjevačica Magazina.

Dakle zabava u Čapljini uz Andreu Šušnjara i grupu Magazin je zajamčena, a nastup više od 20 karnevalskih skupina u svečanom defileu i koncert dovoljan su poziv da 22. kolovoza posjetite Čapljinu.

Kopirati
Drag cursor here to close