Humanost

Apel za pomoć šestogodišnjem dječaku

Lifestyle / Flash | 10. 09. 2015. u 16:08 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Humanitarno udruženje 'Đerđef' Bugojno ovih dana pokrenulo je humanitarnu akciju za šestogodišnjeg dječaka Eduarda Markovića iz Kiseljaka. Eduardo je obolio od teškog dijabetesa i hitno mu je potrebna operacija gušterače. Dječak se već 18 mjeseci nalazi u Ukrajini, a posljednji nalazi govore o sve slabijem zdravstvenom stanju.

U ovom trenutku njegovi roditelji nemaju novac koji je potreban za dječakovu operaciju pa su uz pomoć Udruženja 'Đerđefa' odlučili pozvati sve humane ljude da se uključe u akciju za malog Eduarda. U planu je otvaranje i humanitarnog broja kao i organizacija humanitarnog koncerta na kojem će sav prikupljeni novac biti proslijeđen za liječenje ovog dječaka.

"Eduardo je u jako teškom stanju i pozivamo sve humane ljude da se uključe u ovu akciju i da nam pomognu u skupljanju potrebnih sredstava. Dječakova majka se nalazi sa njim u Ukrajini, a otac je dao i kuću na prodaju samo kako bi se našla potrebna sredstva. Mi već ovih dana odlazimo u Kiseljak i Busovaču gdje ćemo postaviti kasice, a u njegovom rodnom Kiseljaku ćemo organizirati i humanitarni koncert.

Mi iz Udruženja 'Đerđef' zahvaljujemo se svim humanim ljudima koji nas podržavaju u svim našim akcijama kao i svim medijima koji nam ustupaju svoj prostor, a sve kako bi naši bolesni, kojih ima jako mnogo, što prije ozdravili. Za desetogodišnjicu Udruženja planiramo i pozvati sve medije koji nam pružaju podršku, te im se javno zahvaliti na sjajnoj suradnji", istaknula je predsjednica 'Đerđefa' Šida Kalbić.

"Svi koji žele pomoći u skupljanju novca za Edurdovo liječenje mogu to učiniti uplatama na broj žiro računa koji vidite na apelu s naznakom za liječenje Eduarda Markovića.

Kopirati
Drag cursor here to close