Za djecu i mlade

Avanturistički kamp na Boračkom jezeru

Ovi kampovi organiziraju se u sklopu projekta BRIDGE.
Lifestyle / Flash | 24. 06. 2022. u 21:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Avanturistički kamp za djecu i mlade održava se u organizaciji Odreda izviđača ''Neretva'' Konjic i ''Stari Grad'' Mostar, a u istom će učešće uzeti i članovi odreda izviđača ''22. April'' Banja Luka.

Ovi kampovi organiziraju se u sklopu projekta BRIDGE koji, uz financijsku podršku Agencije za razvojnu suradnju Republike Italije (AICS), implementira i sufinancira Razvojni program Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini (UNDP BiH).

''Ovim projektom šaljemo snažnu poruku o izuzetnom značaju povezivanja mladih i djece, u aktivnostima koje su korisne za proces socijalizacije, postizanja tolarancije i vrlo bitnog trenutka podizanja ekološke svijesti radionicama koje smo pripremili za sudionike'', kazala je Načelnica odreda izviđača ''Neretva'' Konjic Selma Hadžihusejnović.

''Za sve naše sudionike, a koji su članovi odreda izviđača iz tri grada, neizostavne su i ljetne radosti na plaži, uz naše Boračko jezero uz izlet na Neretvu, kao i bogat program stjecanja izviđačkih vještina i znanja, igre i zabavni društveni program''.

''Smatramo da je upravo ovo najbolji vid socijalizacije djece i mladih, daleko od digitalnog i virtualnog svijeta, u prelijepoj prirodi ali sigurnom okruženju i od velikog značaja za njihovo osnaživanje i upoznavanje sa drugačijim od svakodnevnice, aktivnostima i vještinama neophodnim za zdrav rast, sve to uz nova poznanstva. Ono što posebno raduje sve nađe članove je logorovanje Boračko jezero 2022., koje nam slijedi u srpnju i predstavlja krunu našeg rada i program na kojem radimo tokom cijele godine, ali i najdraži dio svim našim članovima''.

Kopirati
Drag cursor here to close